Jag börjar bli OLD

Ja när man stör sig så in i helvete på att folk sjunger på vagnen då är man gammal, jag klarar verkligen inte av fulla fjortisar (ok dom är kanske 18-20 men de är lika irriterande ändå) speciellt inte när jag är nykter och har jobbat :/. Jag kan verkligen inte komma ihåg att jag var så störande och högljud när jag var 18, antingen så har jag blivit så gammal att jag utvecklat demens symtom eller så är folk (läs ungdomar) mer irriterande och korkade nuförtiden..

Varsågod

Jamen vill du göra om det jag gjort så kan du väl lika gärna göra det från början!!!

Valet

Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag tänkt rösta på i valet, jag är nämligen lite lila av mig och som alla vet har jag sjukt svårt å bestämma mig för saker.. Just nu står det mellan PP och MP iaf, förra valet röstade jag på Centern men jag pallar inte 4 år till av Reinfeldth (stavas det så) nu skall jag inte säga att jag vill ha Sahlin som Statsminister heller för det vill jag INTE. Denna gången blir det lite pest eller kolera över det hela..
Nä det får nog fan bli Piratpartiet faktiskt för det finns ju inga andra vettiga kandidater direkt..

Ni som inte tänkt rösta FY på er!!!

Jobba

Idag var tanken att jag skall jobba då.. Lagom kul att jobba helgen, men jag jobbar iaf c-tur. Jag hatar verkligen att gå upp tidigt det finns inte mycket i denna värld som är jobbigare faktiskt.. Jag måste dessutom meddela att Clash of The Titans var riktigt bra, det skadar ju inte direkt att huvudrollsinnehavaren är sjukt snygg heller :p. Å btw fan va tråkigt det är att åka spårvagn!!

Exet

Jag har umgåtts en hel del med mitt ex det senaste och det e faktiskt jävligt kul att umgås med honom, vi har ju trots allt kännt varandra i typ 12 år (han är en utav mina äldsta vänner). Idag va vi å handla kläder åt honom & det e lika kul nu som då att bestämma vad han skall ha på sig, eller kanske inte bestämma men vägleda =). Jag älskar att handla herrkläder varför vet jag inte riktigt men det är så enkelt att fixa till en snygg look för killar om man bara har tillräckligt med pengar..
Freeport hade faktiskt en hel del snygga herrkläder men inte speciellt mycket snygga damkläder =(, det var nog iofs lika bra för jag borde inte handla det fick bli en mascara för min del och en massa kläder till Mattias.

Nu skall vi snart kolla på Clash of The Titans, får se om den är lika bra som den verkar vara.. Å vad gäller våran relation ja den är väl likadan som den alltid varit antar jag (d.v.s enormt komplicerad)..

Biatch

Jag har nyligen hört att det finns en person jag träffar i princip dagligen som snackar en hel del skit om mig & diverse andra personer, det är inte bara så att hon snackar skit utan hon försöker få andra att tycka illa om mig. Denna person tycker att hon är så enormt jävla duktig och kan så jävla mycket när sanningen är att hon är en utav de mest korkade personer jag träffat och hon är dessutom rätt kass på det hon gör.

 

Jag har faktiskt tyckt om denna person fram tills jag fick höra vad hon sagt om mig, det komiska i det hela är att hon pratat med en person som tycker mycket illa om henne och tycker om mig. Det gör att jag får höra precis ALLT hon säger, delar av det hon säger är sant MEN man kan faktiskt prata med mig istället för att försöka få andra att tycka illa om mig. Nu bryr jag mig inte om vad hon tycker alls, men hon kan ställa till en hel del problem för mig genom att säga saker som INTE stämmer till personer jag faktiskt bryr mig om eller till min chef.

Jag fattar inte hur man kan vara så jävla falsk som denna människan är, eller hur man kan vara så jävla dum aså på riktigt bimbo-dum. Varför skall kvinnor alltid gå bakom ryggen på andra kvinnor för att få sig själva att se bättre ut, jag e sjukt trött på att behöva höra från andra människor vad någon sagt.

SLUTA SNACKA SKIT när du är 20 ggr sämre själv..

Jag vill inte, jag vill verkligen inte

Jag måste handla.. Jag måste verkligen handla..


All about the moi


Ja aså de ALLRA flest av er som trillat in är vet ju på något sätt vem jag är så därför tänker jag inte göra någon egentlig presentation än de ni redan fått, eller ok jag ÄLSKAR frågeformullär =), så fine ni får en till (enbart för att ni tjattar så mycket, sluta med det genast)
                            
Namn: Nina Christina Micaela Jolanda Lodwick Gillberg
Fyller år: 29/9 1983 så jävligt snart förväntas diverse presenter att ges till mig...
I do: Undersköterska och även en å annan sjukt het pojke som vandrar förbi kanske..
I dont do: Lögner, Falskhet, Backstabbing, med andra ord den sterotypiska karriärskvinnan....

Jag vet inte riktigt vad man skall skriva om mig egentligen, jag är en dysfunktionibell del utav de vi kallar samhälle och gör mitt allra bästa att försöka överleva det utan att bli varken hatad eller älskad..
Jag älskar att skriva (är inte särskilt bra på det) men jag gör det ofta dock mest i blogg-form, har väl haft en 10 st eller så. Ja där har vi en sak till med mig, jag tröttnar väldigt väldigt fort på saker, detta gäller allt från mode-smink-mat-musik-pojkar-datorer ja jag tror ni fattar faktiskt..


Jag kan nämna nu vad ni kommer märka senare nämligen att jag AVSKYR normalitet & konformitet mer än något annat på denna jorden. Att ha rätten att vara en fri individ är bland det bästa som finns på denna jorden men vi glömmer gärna detta i våran hets..

Jag är verkligen lite sjuk i huvudet ibland men jag är sådan som jag blev, jag kan inte göra mycket annat eller hur?? Jag har ett par riktigt stora passioner i livet som jag spenderar en hel del tid på och ni kommer märka mer ingående vilka dessa är men jag kan ju för sköjs skull nämna dem här med =). Ja jag tycker det e kul å läsa om mig så varför skulle inte ni tycka det????

                                                             Här har ni dem iaf mina passions
1. Historia:
Det finns ingenting i denna värld som jag brinner för så som jag brinner för Historia, jag kan läsa Historia i timmar och åter timmar utan att tröttna men framförallt ÄLSKAR jag att gå museum och se de saker som användes och existerade för säg 400 år sedan. That my friend is MAGIC..
2. Språk: Att vi startat med ljud som inte låter i närheten utav ett ord och sedan utvecklat alla dessa helt otroliga språk vi nu har är verkligen ett mirakel. Att vi dessutom kunnats "enas" om ett språk som står över alla de andra (latin) är ännu mer uppseendeväckande.
3. Mode: Jag menar inte nödvändigtvis vårat mode, alltså det vi ser som mode idag och modets resa från stenåldern tills idag och hur mycket den förändrats under tiden. Titta bara på ett par år, i mode är det ingeting det kan tom handla om veckor. dagar men ändå har visa influenser från 15-1800 hängt med någonstans i bakgrunden å väntat på sin tur... I love...


Tha Guuurlz

Ni som vet så väl vilka jag menar när jag sriver tex bumbi kan ju försöka hjälpa mig med en lista så att det inte blir fööör uppenbart vem det är vi mindre älskar än de andra... Jag har nog Plts nr 1. HELT klar för mig faktiskt. Jag tror att jag å Tina med den livsfarliga attityden får komma hem till mig och lösa detta värlsomfattande problem =)...


Ingen juicy skvaller ni vill delge mig här å nu??? Det e ju lösenskyddat iaf =).... PÖSS

Jag vet inte om jag inte måste gå tillbax till nr system..

Nu skall ju ingen som inte bör läsa, läsa heller men chansen finns ju alltid.. Egentligen förstår jag inte VAD det är jag skrivit som vart så HIMLA upprörande heller.
Tex senaste i dag fick jag reda på att en kollega i detta fall en ssk, snackat en jäkla massa skit om mig under en period då jag inte kunde försvara det jag gjorde, jag blir vansining på backstabing.. KOM TILL MIG hur svårt skall det vara, stör du dig på mig så fine i dont give a fuck men jag vill hellre höra skiten innan den kommer fram till chefen som inte hört min sida ALLS fö jag klagar inte..
                                                                  Grrrrrrrrrrrrrrrr

Jag inser nu att eftersom jobbet kommer mer och mer vara en del utav denna bloggen så behöver jag ett system och jag tror jag håller mig till siffersystemet faktiskt (men det har ändrats DRAMATISKT de senaste månaderna efter att jag fått reda på vad folk sagt)...

Får i mitt inre fixa fram en lista med 21 personer på och använda dem som kodnamn =) (i love spylife)...

Sååååå dååå

Nu skall jag nog ha fixat till bloggen så att det både går å läsa och skriva på den, egentligen vet jag inte varför jag valde blogg.se för jag hade den innan och jag hatar den.. Verkligen hatar den..

Jaja jag skall sluta klaga trots att jag måstye jobba idag =/, jag VILL inte. Jag skulle hellre göra i princip vad som helst faktiskt, jag slipper iaf pucko in training idag (hur man kan få lov att gå som student när man inte kan ett skit om något e för mig ett mysterium). Jag va nog inte riktigt så tillmötesgående som man bör vara kanske, men e man otrevlig mot personal sin 2:a dag som student så får man nog skylla sig själv...

Åhh jag jobbar med min mupp idag & The Balkan girl så det blir nog en as schysst kväll trots allt =) (fan hörde ni jag lät NÄSTAN positiv)..

Jag e så jävla trött på att hamna i mitten

I detta fallet handlar det om mitt ex sedan hmmm 9 månader tebax som sägs ha knullat en ex polares ex-flickvänn. aså fattar ni eller för det e fan så illa att jag inte fattar va det är dom tjaffsar om.. Jag blir GAAAAlen på dem allihop.. Kan dom inte låta mig vara ifred i mitt lila fort här i Högsbo...

Jag tycker inte jag förtjänar att bli behndlad på detta vis midnightcalls and shit, nu e det mesta eller kanske 99 % av ALLT jag skriver på skoj men ändå... Lämna mig ifred e dagens budskap iaf..

Efter en JÄVLA massa mekande så står den här

Eller flyter omkring i någons sladd någonstans men huvudsaken är att den ÄNTLIGEN finns och förhoppningsvis kommer fungera som JAG vill att det skall fungera och NÄR jag vill det..

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Ni är sjukt mycket välkommna iaf till denna nya blogg, och detta kommer att vara den ENDA blogg jag har. Jag har trötnat på att behöva censurera mina inlägg för att inte chefen eller mamma eller ex skall läsa dem.. Så nu jävlar är det jag som bestämmer vem som kommer in och tycker jag om dig kanske du aldrig kommer ut heller...

För att komma in på bloggen krävs ett lösenord och ett användarnamn och det är som följer:

Användarnamn: Nina
Lösenord: ninaninanina

Exakt som det står där skall det vara med andra ord e de caps känsliga.. Så om någon har ni problem kan ni säga detta till dem...

Jag kommer att bygga om bloggen en HEL massa under tiden så den kanske inte ser likadan ut imorgon som den gör idag osv.. Men tack för att jag bjöd in er =p och hoppas ni haft en uber bra dag till skillnad från mig å min stackars Jess (jag liiider med dig)...


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0