All about the moi


Ja aså de ALLRA flest av er som trillat in är vet ju på något sätt vem jag är så därför tänker jag inte göra någon egentlig presentation än de ni redan fått, eller ok jag ÄLSKAR frågeformullär =), så fine ni får en till (enbart för att ni tjattar så mycket, sluta med det genast)
                            
Namn: Nina Christina Micaela Jolanda Lodwick Gillberg
Fyller år: 29/9 1983 så jävligt snart förväntas diverse presenter att ges till mig...
I do: Undersköterska och även en å annan sjukt het pojke som vandrar förbi kanske..
I dont do: Lögner, Falskhet, Backstabbing, med andra ord den sterotypiska karriärskvinnan....

Jag vet inte riktigt vad man skall skriva om mig egentligen, jag är en dysfunktionibell del utav de vi kallar samhälle och gör mitt allra bästa att försöka överleva det utan att bli varken hatad eller älskad..
Jag älskar att skriva (är inte särskilt bra på det) men jag gör det ofta dock mest i blogg-form, har väl haft en 10 st eller så. Ja där har vi en sak till med mig, jag tröttnar väldigt väldigt fort på saker, detta gäller allt från mode-smink-mat-musik-pojkar-datorer ja jag tror ni fattar faktiskt..


Jag kan nämna nu vad ni kommer märka senare nämligen att jag AVSKYR normalitet & konformitet mer än något annat på denna jorden. Att ha rätten att vara en fri individ är bland det bästa som finns på denna jorden men vi glömmer gärna detta i våran hets..

Jag är verkligen lite sjuk i huvudet ibland men jag är sådan som jag blev, jag kan inte göra mycket annat eller hur?? Jag har ett par riktigt stora passioner i livet som jag spenderar en hel del tid på och ni kommer märka mer ingående vilka dessa är men jag kan ju för sköjs skull nämna dem här med =). Ja jag tycker det e kul å läsa om mig så varför skulle inte ni tycka det????

                                                             Här har ni dem iaf mina passions
1. Historia:
Det finns ingenting i denna värld som jag brinner för så som jag brinner för Historia, jag kan läsa Historia i timmar och åter timmar utan att tröttna men framförallt ÄLSKAR jag att gå museum och se de saker som användes och existerade för säg 400 år sedan. That my friend is MAGIC..
2. Språk: Att vi startat med ljud som inte låter i närheten utav ett ord och sedan utvecklat alla dessa helt otroliga språk vi nu har är verkligen ett mirakel. Att vi dessutom kunnats "enas" om ett språk som står över alla de andra (latin) är ännu mer uppseendeväckande.
3. Mode: Jag menar inte nödvändigtvis vårat mode, alltså det vi ser som mode idag och modets resa från stenåldern tills idag och hur mycket den förändrats under tiden. Titta bara på ett par år, i mode är det ingeting det kan tom handla om veckor. dagar men ändå har visa influenser från 15-1800 hängt med någonstans i bakgrunden å väntat på sin tur... I love...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0