Nytt år =)

Och idag lär det bli lite halv farligt mycket alkohol för dte brukar bli så med Tina fast hon e bakis och jag e lite otaggad.. Men jag får tagga upp mig lite nu för nu har alkoholen börjat verka...


Och alla vet ju att de mest otroliga saker händer när man minst tror det ;).. Så det var väl det jag hade å säga..
GOTT NYTT ÅR!!!


Lite kul är det allt

Japp det är det som är det roliga..


Farligt farligt

Men åhh så roligt.. Jag vet precis hur jävla farligt det skulle kunna vara men det är värt det, jävlar vad det e värt det..


Så himla skönt..

Det är verkligen helt enormt skönt att allt bara e över för gott.. Och framförallt att jag egentligen inte bryr mig är det absolut bästa, innan har det lixom alltid kännts lite halv tungt men nu vet jag vad jag INTE vill ha och vad jag vill ha.. Det känns rätt overkligt att jag slösat 12 år på en individ som jag nu inte alls kan se vad jag fann så jävla lockande.. Det finns ju personer som är bra mycket mer lockande (iaf när det gäller vissa saker), dock är de personer man finner sådär helt enormt attraherande oftast de personer man bör akta sig allra mest för.. Men what the fuck right...

Jäva pissdag är vad det är

Allt från att jag aldrig somna i natt till det faktum att jag fick ställa in mycket viktiga planer ;), ja de var viktiga jääävligt viktiga tom.. Men men jag antar att det blir en natt vid datorn idag med men jag hoppas verkligen att den e mindre emotionell.. Tur att det finns tusen åter och minst en som är bättre ;).. Good damn va kallt det är ute..

That hurt

Jävla idiot till ex och ex polare man har.. Jag e så arg att jag kokar... Nu är våran vänskap totalt över och kommer aldrig någonsin repareras..

Måste verkligen ha lite distraction och det får jag imorgon =p wooohoo finall lite action av något slag..

God Jul

God Jul på er som råkar läsa detta idag och god fortsättning till er som råkar läsa detta någon annan dag än just julafton.. Jag kan inte säga att jag är i någon super duper chistmas spirit men det e lite mysigt med presenter och julmat (-köttet då, här äts inga oskyldiga kultingar inte)..

Det enda som saknas är en rosa gran, jag måste verkligen köpa en till nästa år de e ju uber coola.. Denna tyckte jag var riktigt snygg tom oftast ser de ju lite halv kassa ut men denna var faktiskt schysst.


I natt blir det iaf jobba =/, lite segt aså men det ger en del pengar så jag får ju fokusera på det istället. Iaf hoppas att alla jag bryr mig om har en trevlig jul..


Garrett Hedlund


Så enormt snygg.. Jag har faktiskt aldrig tänkt på att han är snygg innan jag såg trailern för Tron filmen och då var han enormt snygg.. Han är dessutom enormt lik en person som är lika snygg i verkligheten som Garrett är på bild..


Ohh hell yeah..


Ledig Fredag

Spenderas hemma och med middag med mamma och mormor, det känn lite halv tragiskt men jag har verkligen inte råd att gå ut annars kan jag garantera att jag hade gått ut trots att jag jobbar imorgon.. Jag antar att nästa gång jag går ut blir på nyår =/, jag vet faktiskt inte riktigt vad jag skall göra på nyår ännu men det märker vi..
Det har nog hänt sådär vansinigt mycket sedan jag bloggade sist, det har snöat lite och snöat ännu mer och så har mitt kaffe hemma tagit slut och jag orkar verkligen inte gå å handla mer.. Detta gör att jag e sjukt kaffesugen just nu =( jag får trösta mig med att jag får dricka kaffe om ett tag..

Nämen titta va jag hitta..

En lista, jag har ju aldrig fyllt i en lista innan så jag tänkte att jag måste ju testa något nytt (ja jag är sarkastisk). Jag vet inte riktigt varför jag tycker att det e så kul med frågeformulär och listor, men jag tycker att det är precis lika roligt att läsa dem som jag tycker att det är att svara på dem.. 

Favoritcafé:
Tin tin i linné
Favorittidning:
Allt om Historia
Favoritplagg i garderoben just nu:
Mina svarta jeans (alltid)
Längd:
175 cm
Vanligaste färgen på mina kläder:
Svart, svart & lite mer svart
Mig själv med tre ord:
Velig, Oseriös & Sarkastisk
Humör just nu:
Små seg
Är det nåt du absolut inte äter:
Kött
Kläder just nu:
Ett linne och ett par hot-pants (standard kostymen hemma)
Vad sa du senast:
Fan helvetes jävla hora också
Morgon- eller nattmänniska:
Hmm öhh NATT
Sparare eller slösare:
Slösa, har aldrig förstått meningen med att spara tänk om du dör imorgon lixom..
Har du några homosexuella vänner: J
app eller bisexuella iaf
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid:
Nej det tror jag absolut inte och jag vet inte om jag tycker att man bör vara det heller faktiskt.
Hur många barn vill du ha när du blir stor:
Helst inga tack
Bio eller promenad:
Ja aså jag promenerar ju oftare än jag går på bio men jag går ju hellre på bio.
Är du kittlig:
Japp
Rädd för insekter?
Nope eller jo mallar och tvestjärtar
Största svaghet:
Jag dömer människor rätt fort och ändrar inte ofta åsikt om dem efter att jag gjort det.
Det här är jag bra på:
Prokrastinera
Bästa bok?
Sofies Värld eller Någon utav böcker i serien om Julius Ceasar eller Grottbjörnens folk, eller The Dirt hmm jag kan inte bestämma mig (ovanligt va)..
Chips, morötter eller godis?
Candy
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?
Jorå någon tattoo var la tanken.
Stökigt eller välstädat?
Här är någorlunda halvstökigt
Kaffe, te eller inget?
Kaffe, kaffe kaffe
Har du en besatthet?
Jag har flera
Vem är din bästa vän?
Jag är min bästa vän
Civilstånd:
Singel!!
Vem är den roligaste komikern?
Svensk Magnus Betner, Icke Svensk Rhod Gilbert eller Chris Rock
Vilken är det senaste pinsamma ögonblicket?
Haha hmm förmodligen att jag skickade MMS till helt fel person (i ca 1 vecka)


Spartacus Blood & Sand

Den serien är verklign enormt underhållade, den e inte bara bra den har även en hel del sjukt heta boys. Jag vet att jag någon gång sagt att jag inte är enormt förtjust i tvättbrädor men jag måste nog fan ändra mig tror jag, för DAMN....

Att pojkarna slåss gör inte dem mindre heta heller kan jag säga, jag vet inte vad det är men aggresiva män är enormt sexigt (jag vet att det e löjligt)..

Tha Work

Mina favoriter då da..

Tina
a.k.a Alika


Jessica a.k.a Partner in Crime


Christine a.k.a Muppalainen


Me a.k.a The other Alika


Här har ni alltså min jobb familj och de absolut bästa kollegorna inklusive mig själv (eftersom jag alltid är bäst)..
Erkänn vi är sjukt heta i våra schyssta uniformer!!


Vacker

Du är vacker, riktigt riktigt vacker..


My mission in life

Just nu iaf är att lära känna lite nya människor, inte så att jag e trött på de jag redan känner för dom är kind of awesome, men det skulle inte vara helt fel att träffa lite fler singel polare som gillar att festa och ragga söta pojkar med underbara armar ;).. Jag har typ 2 singel polare (brudar aså) och den ena är verkligen helt sjukt bra på att vara min wingwoman men hon har barn och kan inte supa te det så ofta som jag skulle vilja och den andra har gått å börjat dejta (va fan e det för stil lixom). Jag tycker nog att alla mina tjejpolare borde dumpa sina pojkar och börja ragga 20åringar med mig :) (ja 20-åringar idag ser ut som 25:åringar och är ruggigt heta).

I've still got it (not that I could loose it).. Jag tycker att det e sjukt kul att flirta med söta pojkar även om jag inte menar något med det, att inte ta det hela på allvar hjälper också och man kan inte misslyckas om man bara ser det som en kul grej typ. Jag kan inte förstå människor som säger att dom inte kan eller inte tycker om att flörta, det är liks naturligt för mig som att andas typ, och det är något jag gör utan att varken tänka eller tveka och det är verkligen sjukt roligt... Så det så..

Jag känner av mitt ursprung

Jag känner av mitt ursprung just nu, min Brittiska sida vill nämligen ha regn regn regn så att den här jävla snön kan försvinna någon jävla gång.. Jag e då trött på snö att jag skulle kunna spy, jag har mycket hellre slask och regn än att det är så här himla kallt, man kan ju gör fasiken inte vistas ute jag kan knappt promenera med hunden pga kylan. Min söta vovve tycker inte om kyla och särskilt inte typ -18 gradig kyla.
Jag läste någonstans att det skall bli plusgrader snart och är det sant kan jag säga att jag kommer bli överlycklig på riktigt jävla as happy kommer jag bli. Så please please please give me some värme!!!

RSS 2.0