Såå ont

Jag känner mig faktiskt gammal för första gången rent kroppsligt, jag har sträckt mig någonstans i ryggen och det gör fruktansvärt ont aså på riktigt handikappande. Jag fattar verkligen varför folk med ryggproblem e griniga och jag fattar att de e vanligt i mitt jobb för testa själv att lyfta 90 kilo med ryggen för att det inte går att lyfta på något annat sätt.

Hmmm

- Men det finns ju faltiskt en del fräscha 40-åringar ju
- Eller så e det vi som blivit gamla..

Jag vet verkligen inte vad jag vill

Jag har enormt svårt att bestämma mig för saker, jag tycker inte om att välja bort saker nämligen utan vill gärna ha ALLT. Just nu sitter jag i en sådan där jobbig situation där jag inte vet vad jag skall välja, jag ärdessutom helt säker på att jag kommer ångra mig ungefär 20 ggr och det kommer sluta med att jag väljer det jag inte vill välja iaf. Bläää


Right now

I could think of a few things i would like to do..


Ohh My G**

Jag mår fan fortfarande dåligt sedan i Fredags kväll, det blev en MYCKET lång och alkohol dränkt kväll kan jag säga och den var sjukt kul. Va på Flying Scottsman och Excet som vanligt =), vi hamnar verkligen allltid där och det e verkligen alltid någon söt pojke där. Kvällen började bra, mitten var bra och den avslutades ännu bättre..
Jag å Tina har verkligen alltid kul när vi går ut, det kan iofs ha lite med mängden alkohol vi brukar dricka men wtf right..

Jag har ännu en gång fått bevisat att det bara är äldre killar och yngre killar som raggar på mig (det diffade nog på 20 år) yngst hmm iaf yngre och äldst typ 50 men denna gången skall jag faktiskt inte klaga för dom var bara trevliga och väldigt pretty och de mindre trevliga fattade vinken rätt fort.

Ja ja det var den kvällen och den var som sagt sjukt kul och bör definitivt upprepas helst snart ;)..


Omne homo mendax

Alla människor ljuger

Tyvärr är det ju faktiskt så eller egentligen varför är det tyvärr?? Vi ljuger ofta för att inte andra skall bli sårade, det är ju bara när vi ljuger för att komma undan jobbiga konsekvenser som det blir morlasikt fel egentligen. Att ljuga å säga att någons frisyr är snygg när vi i själva verkete tycker att den är ful gör mer nytta än vad sanningen skulle göra. Jag ljuger själv iaf relatvit ofta om man räknar med små vita lögner, större lögner håller jag mig faktiskt ifrån i största möjliga mån. Men jag drar små lögner för att underlätta allas tillvaro, för att hålla frid skulle man kunna säga när det inte gynnar någon att tala sanning finns det heller ingen mening att göra det..

Nu menar jag absolut inte att vi skall gå å ljuga om allt för alla, men om ni har någorlunda intellekt har ni redan listat ut vad jag menar och har ni inte det (too bad). Små lögner kan faktiskt tom förjylla någons dag och jag tycker det är viktigare att de jag bryr mig om mår bra än att jag har ett 100% rent samvete..


I do not care for and I do not like..

Jag ogillar idag slask!! Gammalt hederligt Göteborgs väder suger faktiskt, att det snöar kan vara mysigt någon gång ibland på vintern särskilt om det ändå skall vara kallt men det får fan inte regna sekunden efter.. Att traska omkring i slask och modd är verkligen sjukt ounderhållande och jag vet inte hur många ggr jag vart totalt genomvåt upp till knäna tack vare detta underbara fenomen..

If we ever meet again

I'll never be the same.. I Will never ever let you go.. If we ever meet again!!
Det låter sjukt deprimerande men i själva verket är det allt annat än deprimerande, det är faktiskt något uppiggande eller ja det känns iaf positivt..

Skall man lita på förnuftet eller sinnen??

Den frågan har människor ställt sig i tusentals år och nu ställer jag den till dig!! Vad anser du? Skall man lita på set man vet tex att gräs alltid är grönt eller skall man lita på att man ser att gräset är grönt. Nu kanske du säger att det inte spelar roll eller att det e samma sak men då har du missat hela poängen med både inlägget och enligt mig livet. Jag är av åsikten att man skall lita på sitt förnuft och inte sina sinnen, förnuftet ljuger aldrig medans dina sinnen faktiskt kan lura dig till att tro något som inte är sanning. Men är du av åsikten att man bör lita på sina sinnen säger du säkert nu att det dina sinnen säger ÄR sanning och att det inte finns bevis för något annorlunda. Bevis inom filosofin finns inte, det är det som gör filosofin så himla intressant, att det inte finns något rätt eller fel svar på en fråga. Man kan tolka frågan på många olika sätt och det finns ingen chans att veta vem som har rätt. Rationalism eller Empirism?? Jag är som sagt rationlist och jag tror mer på förnuft än på egen erfarenhet. Det du vet ändras inte medans det du upplever konstant förändrad beroende på vart i livet du befinner dig

Jag anser ju även att ingenting förändras, inte egentligen. En atom är alltid en atom, en neutron alltid en neutron och en anka är alltid en anka.. Så är det bara, har alltid varit och kommer alltid vara dock vågar jag säga att allt rör sig för det gör det och allting flyter omkring och befinner sig på olika platser men de är ändå alltid det de skapades att vara..
Nä nu får jag fan sluta för jag kan hålla på i timmar!!

Jag hjärta klänningar

Jag har hittat en hel massa skit snygga klänningar idag :), tyvärr får jag vänta med att köpa dem eller de två jag (max) skall köpa.. Jag har vart på Frölunda torg med morsan och Linda idag, det var riktigt trevligt och nu vet jag typ vad jag skall ha på mig på nyår även om jag inte vet vad jag skall göra :/.. Sådant löser sig dock alltid, det är alltid någon som har fest eller skall gå ut eller nåt.. Jag brukar ha rätt kul på nyår faktiskt eller jag har nog bara haft någon dålig nyår de senaste 10 åren typ. Och bara jag har kläderna fixade brukar resten fixa sig också, man har ju faktiskt roligare ju snyggare man är.
Just nu sitter jag på vagnen på väg till jobbet trots att jag varken jobbar kväll dag eller natt idag, jag skall lämna av några saker i Jessicas händer så får hon ta över ansvaret för att sakerna blir lämnade till rätt person. Jag skulle köpt en annan sak först men sen tänkte jag att det kan vara kul att ha något kvar som minne typ.. Ja för er som inte fattar vad jag snackar om kan jag upplysa er om att en utav mina kollegor skall sluta hos oss, eller hon skall ta tjänstledigt i minst ett år och jag har vart å köpt en hej då present typ.. Jag tror inte hon läser denna bloggen och gör hon det så kan jag säga att vi kommer sakna dig och att du hade ändå fått presenten imorgon så det blir ingen förstörd överaskning direkt.

Jag måste säga att det slutat en hel del super schysst personal hos oss de senaste året.. I miss Sarwa, Jos, Nairobi & Martin! Det är faktiskt inte det samma utan er..

Mitt nya badrum

Jag vet inte om jag skrivit att dom skall utföra ett stambyte i min lägenhet nästa år, men det skall dom och jag skall då få ett helt nytt badrum. Jag har redan kollat ut vilket jag förmodligen skall ha och jag har hittat en massa söta prylar jag vill fylla det med. Och ja SJÄLVKLART är de rosa prylar vad trodde ni lixom..

Jag har tittat lite på ett svart vitt badrum och jag är nästan 100 på att det kommer att bli så också eftersom svart, vitt och rosa är mina 3 favorit färger när dte gäller inredning och ja egentligen allting.. Här har ni iaf badrummet och ett antal prylar jag skall fylla det med.
I do care for

I do care for personer som är duktiga på det dom gör och personer som inte sätter sig själva på pedistaler. Jag träffar faktiskt en hel del personer(på daglig basis) som är just kompetenta och super trevliga och jag tackar dem för att de finns och hoppas att jag inte blir av med dem any time soon...

♥ TACK för att ni finns ♥


I do not care for and I do not like..

Jag ogillar personer som tror att de är så jävla duktiga när de i själva verket är korkade och okompetenta. Jag träffar sådana personer på nästan daglig basis och det värsta är att en del utav har lyckats hjärntvätta andra till att tro att de faktiskt kan något och är duktiga.. Jag vet inte riktigt om det betyder att de som tror på dessa människor är dom som är mest korkade men jag antar att om man tror att en ointelligent människa är intelligent kan man inte vara särskilt intelligent själv heller, eller??

Jag är ingen person som är särskilt bra på att dölja vad jag tycker och tänker om människor vilket då resulterar i mindre bråk eller konfrontationer, jag är bara glad att den person jag tycker mest illa om och som tror sig vara absolut duktigast är enormt oomtyckt trots att personer är trevliga mot denna person. T.o.m de människor man tror tycker om denna människa anser att denna människa är korkad, hispig & ENORMT opassande för det personen sysslar med.....

Med andra ord I do not care for and I do not like YOU...

Jag tror att jag nu skrivit ca 10 inlägg om denna person och jag stör mig så in i helvete på att jag ödslar så mycket tid på en person jag verkligen avskyr.. Från och med nu tänker jag begränsa mina inlägg om personen i fråga till de dagar då jag VERKLIGEN INTE KAN hålla mig från att spy galla över den..

The Walking Dead

Den nya tv-serien från AMC The walking dead är verkligen helt sjukt grym.. Det finns bara 2 avsnitt än så länge men de avsnitt som finns är BRA. Jag älskar som bekant zombie filmer och denna zombie serien överstiger faktiskt mina förväntningar än så länge, den har en bra storyline och bra skådisar. Vissa zombie plots kan vara sådär men denna är varken sådär eller kass, den ligger redan på femte plats på www.tv.com dvs femte populäraste serien i USA just nu och förhoppningsvis kommer den att ligga där ett bra tag så vi får ett par säsonger. Kan dock tänka mig att det är en sådan serie som bara är bra i typ 1-2 säsonger tyvärr..

Men än så länge är den GOLD kan jag säga och jag längtar verkligen tills nästa avsnitt som sänds i USA i morgon och kommer ut på nätet någon gång nästa vecka, det tog ca 1 vecka för serien att komma ut på stream sajterna förra avsnittet..


My sparkle

My sparkle is gone. Jag vet varför det är borta men jag vet inte riktigt hur jag skall få tebax det eftersom det är så att my sparkle har blivit stulet utav samma person som just nu äger den större delen utav mitt hjärta. Denna person har ägt mitt sparkle i 11 år och lånade snällt nog ut det i ca 1 år men nu har han tagit tillbax det och jag varken sparklar eller popar längre, jag mer fizzlar och det ger ingen större effekt =(....

GIVE ME BACK MY SPARKLE...


I do not care for and I do not like..

Dagens OGILLAR är:
Det faktum att min teve har en blå lysdiod som lyser upp hela jävla rummet när man stänger av teven med fjärrkontrollen. Jag stör ihjäl mig på detta eftersom jag numera sover i min bäddsoffa får jag denna jävla strålkastare rätt i ansiktet och jag måste därför dra ur kontakten varenda jävla gång jag skall sova vilket resulterar i att jag inte bara kan dra igångf teven med kontrollen på morgonen utan måste kräla bakom teven för att koppla in skiten.. Grrrr...

I do care for and I do like:
Pannkakor till frukost is the shiat...


Vem är du? Vem är jag?

Jag tror inte någon riktigt vet vem de är, jag vet iaf inte riktigt vem jag är. Jag tror att jag är en himla massa saker men är jag verkligen dessa saker och även om jag är dem är det dem som gör mig till mig? Jag vill även vara en massa saker men att enbvart vilja gör det inte till sanning.

Jag har en del uppenbara saker jag är tex:
Är jag Kvinna
Brunett
Lång
Blåögd
Svensk
Vit
Undersköterska
Uppenbara saker är de du märker när du träffar mig med en gång, men gör någon utav dessa saker någon skillnad i vem jag är? De är ju alla yttliga saker men även yttliga saker kan på verkavem du är, hade jag vart kort hade jag kanske haft ett annat perspektiv på andra saker och hade jag inte vart Svensk utan Amerikan hade jag också vart annorlunda..

Mindre uppenbara fakta:
Jag är reserverad
Headstrong
Kvinnlig av mig
Vegetarian
Charmig (när jag vill vara det)
Flirtig
Filosofisk
Egoistisk
Sarkastisk
Cynisk
Dark
Är det du märker inom några timmarDessa saker påverkar mig till ganska stor del och eftersom de är de saker manb mäker snabbast när man lär känna mig är det säkert även de saker andsra människor anser att jag är när de funderarpå vem jag är..

Icke uppenbara fakta:
Jag är blyg (egentligen)
Sårbar
Slarvig
Kaotisk
Ingen familje människa
Ensamvareg
Sexuellt frigjord
Dessa saker & fler är de saker du märker om du verkligen lär känna mig, visa människor märker dessa saker om mig på ett par månader och´andra på ett par år. Jag älskar att omge mig med personer som känner till de mesta om mig vilket gör att de flesta jag umgås medär personer jag litar enormt mycket på..

Dold Fakta. Den dolda fakta tänker jag knappast basunera ut här men det är dom saker jag inte delger någon eller delger enbart ett väldigt fåtal personer (kanske 1-2). Den dolda faktan är den som verkligen GÖR mig till den jag är, allt annat är mer eller mindre yttlig fakta..

Jag är varken mer eller mindre klok efter detta inlägg och jag tror knappast att någon annan är det heller men inlägget kanske åtmindstonde har fått någon där ute att börja fundera på vem de är och då har inlägget gjort sitt jobb. Även om du aldrig kommer fram till svaret ett om du kommer fram till ett svar du inte trivs med har du iaf ställt frågan och det är huvudsaken, att tänka är det absolut viktigaste vi kan göra här i livet och den sak som gör oss unika..

I do not care for.... And I do not like...

Ja jag skrev ju att jag skulle skriva en lista på saker jag inte tycker om och så skalljag göra.. Sak nr 1 utav ALLA saker i denna värld jag ogillar är:
Stövlar som glipar! Ja alltså stövlar med för stor omkrets runt vaden, det är så ruskigt fult och eftersom jag inte är fetast i världen har jag problem att hitta stövlar som sitter somde skall (dvs som jag tycker att de skall sitta). Jag har just nu på mig ett av dessa monster och när jag ser mig omkring på morgon vagnen ser jag att de allra flesta med stövlar (under 80kg) har samma problem som mig.. När skall skotillverkare världen över inse vårat problem? Jag tycker det borde uppmärksammas lite mer i media om oss normalviktigas problem här i vardagen!!

Och för att inte vara helt negativ kan jag nämna att jag tycker om stövlar som sitter somde skall!

Fan va folk här är!!

Ja hur orkar ni människor som alltid åker vagn vid denna tiden (ap tidigt) göra detta?? Jag blir trött bara av att se denna enorma folk samling, jag är som jag kanske sagt ingen ppl person utan tycker mer om min ensamhet varvat med umgänge med några väl valda individer. Massiva folksamlingar är inget för mig och definitivt inte efter ett 10 timmars pass kl 7 på mörra..

Men man måste ju ta sig hem på något sett och eftersom min blivande chaufför inte infunnit sig i mitt liv ännu får det bli att åka kommunist taxi :(.. Jag tycker verkligen inte om kollektiv trafik (det finns mycket saker jag inte tycker om, kanske borde skriva en lista negativ som jag är) och kollektiv trafik kl tidigt på morgonen är ännu värre.. Leave me alone lixom!!!!

Kan inte någon ge mig en massage?!!

Jag kan erbjuda något av följa tillbax: •En kram och möjligtvis en tacksåmycket puss •En date med mig, men tro mig den vill ni inte ha eftersom jag får välja film och pratar under tiden den spelas.. •Ett par flaskor cova-cola •Chansen att få ta på min kropp helt obegränsatt.. Jag kan tomma slänga in alla priser och se bara va du får så kom igen nu... I wanna have me à free massage

I do love PINK

Victorias Secrets PINK kollektion är verkligen TO DIE FOR.. Jag älskar rosa och allt som är rosa är värt att äga.. Här är bara några få saker jag vill äga.


10.000 kr

Skall sparas för en Kina resa och det bör göras på ca 3 månader =/ hur in the hell skall det gå? Men det måste gå när fan annars kommer jag få en chans att bo gratis i Kina lixom.. Jag hoppas verkligen att M trivs i Kina men inte för mycket, vill ju inte att han flyttar dit  permanent lixom, jag vill however att han skall vara kvar tillräckligt länge för att jag skall kunna skrapa ihop till en flygbiljett =)..

Han åkte igår och jag vet att jag kommer sakna honom och speciellt vissa delar utav honom ;), nä men helt seriöst det är verkligen sjukt tråkigt att vi inte kan få saker å ting att funka men vi är för olika helt enkelt sad but true..

Jag hoppas på massor utav calici så jag får jobba extra på 100 %, då kanske kanske jag kan lyckas spara ihop till flygbiljetten och fickpengar annars ser det tyvärr mörkt ut trots att jag får nästan hälften av flygbiljetten utav honom..

Jobba natt

Skall jobba natt idag eller ja inatt blir det väl antar jag.. Jag kan inte påstå att jag e uber taggad direkt men pengar är trots allt pengar så jag kunde ju inte direkt säga nej :/.. Imorgon blir det ännu mera jobb lixom nästan hela nästa vecka, jag fattar inte hur man jan jobba så ofta när man bara jobbar 100%.. Whatevs, jag har haft en rätt okej vecka om man bortser från gårdagen som förmodligen var en av de värre kvällar jag haft, inte tyngdmässigt men ah de jag vill skall veta vad jag menar vet vad jag menar.. Nä nu e jag framme at the mouth of hell :), see ya..

Åka buss

Att åka buss måste vara en utav de absolut tråkigaste saker som finns... Just nu behöver jag som tur är bara sitta på bussen i 25 minuter, skall jag hem till en polare på Hisingen :/, jag tycker verkligen inte om den ön. Det blåser, ja helt allvarligt det blåser mer och regnar mer på Hisingen och sedan bor det en massa skumma personer där (varav en jag skall träffa).. Men ibland måste man tyvärr åka dit och idag var en sådan dag..

En kram

Ja det var en kram av episka proportioner. Okej nu överdrev jag kanske lite, but it was a good hug..

RSS 2.0