Sista natten..

Jepp inatt är sista natten jag jobbar på ett tag iaf, jag byte mina kvällspass mot natt-pass jag tycker nämligen det e rätt skönt att jobba natten. Det är mindre människor i rörelse och det är inte lika mycket personal som skall göra samma sak hela tiden. Just denna veckan har jag jobbat med min favorit nattsköterska dessutom så det har vart helt okej nätter även om man e lite seg efter en 30 timmars helg. Jag är dessutom bara ledig 1 enda jävla dag efter helvetesveckan (ja den veckanman jobbar 5 natt-pass) i vanliga fall är man ledig 9 dagar efter den veckan :(. Jaja jag skall ta å läsa lite om diverse sjukdomar i natt tänkte jag, kan återkomma om jag hittar något intressant..

Vart har min safari tagit vägen??

Jag är helt 100 på att jag inte tagit bort safari från min iPone men likförbannat är den borta.. Grrr.. Jag fattar inte hur jag lyckats slarva bort den och jag fattar inte heller hur manfår tillbax den :/.. Nu måste jag alltså gå in via min blogglänk för att surfa med telefonen, så irriterande..

Vad bör nattens projekt bli?

Egentligen borde nattens projekt vara att få i mig så mycket alkohol som möjligt, dansa till jag får skoskav, göra några flickvänner sura och flirta med någon random pojke/eller icke random.. Men jag får nog hålla mig till pärm sortering, att läsa om EKG,CVKer & diverse olika undersökningar så som LP & Christabiopsier. Jag har nämligen hittat vårdhandboken och jag har lovat mig själv att läsa den nu när jag jobbar natt.. Det är perfekt att läsa medicinsk litteratur på nätterna, den tråkigaste boken jag läst måste vara den stora hjärtsvikts boken och den mest intressanta The easy doctors guide to EKG's som jag snodde från läkarexpeditionen (schh) ja jag har självklart lämnat tebax den..

Jag behöver förslag på natt projekt, skall även jobba natt imorgon så kommer ni på något bra kan ni ju skriva en kommentar eller nåt.. PÖSS på er (som förtjänar det)

Stamp om the ground....

Inte för att rubriken har något med inlägget att göra men jag känner mig på stamp-humör, det var sjuuukt längesedan man var på ett rave eller skogsparty måste jag säga.. Jag saknar hela den tiden rätt mycket faktiskt iaf bitvis, man kunde kanske gjort en del saker annorlunda men då hade jag inte vetat om mig själv det jag vet idag..

Jag anser nämligen att man aldrig skall ångra något man gjort, allt man gör och har gjort har en del i den du är idag och såvidare man inte avskyr sig själv så borde man hylla sina misstag.. Jag har gjort mängder av misstag i mitt liv och fortsätter att göra misstag på nästan daglig basis :) oops.. Dock måste jag säga att misstag kan vara sjukt roliga, eller i ca 90% av fallen är misstag enormt roliga iaf under tiden man begår dem.

Nu har jag kommit helt off det jag egentligen skulle blogga om och kommer fan inte ens ihåg vad det var (så jag antar att det inte var särskilt viktigt, inte för att några av mina inlägg är särskilt viktiga eller seriösa).. Peace & Love (eller nåt) Nina "Queen of Chaos & Misstakes"

Jag vill festa!!!

Nu vill jag parta, jag vill ha en äkta Tina å Nina fest =).. Jag vill supa från 17:00 - 13:00 eller komma hem kl 10 på morgonen och fortfarande vara berusad eller kanske komma hem å inte komma ihåg ett smack.. Och nu är det verkligen snart dags att gå ut igen.. Eller va säger du darling?!

Vem?

Vem är det egentligen? Jag har funderat länge och väl på vem det är jag har mest och störst intresse för i mitt liv just nu och jag kommer fram till samma otillfredställande svar varje gång.. Jag tror att de allra flesta som känner mig vet vem det är och jag kan säga som så att den jag verkligen vill ha är samma gammla vanliga individ som jag dragits med i ett decenium å lite till =/. Jag är fullt medveten om att vi inte kan ha ett förhållande eller att vi någonsin kommer att komma överens om något (mer okompatibla personer får man nog leta efter) men å andra sidan så blir det hela mer intressant om man inte är så lika..

Jag är även fullt medveten om att jag aldrig kommer komma över honom till 100% om jag inte träffar någon ny (vilket jag varken har lust eller tid att göra just nu), jag tycker dessutom att de allra flesta pojkar jag träffar e rätt tradiga och ointressanta.. Det finns ju såklart ett par heta pojkar i denna värld men jag råkar aldrig träffa dem och skulle jag mot förmodan göra det så är de sjukt korkade eller världens idioter. Men det största problemet ligger nog i att jag inte vill ha ett förhållande alls, det var ju trots allt den största anledningen till att jag och M gjorde slut. Det hade dock vart nice att slippa ökenvandring och att vara moody som fan större delen av tiden, jag blir nämligen enormt påverkad av att inte, ja ni fattar... Men idag är vi rätt happy faktiskt ;)..

Worse then you would ever know...

Girls who who are boys who like boys to be girls who dig boys like they are girls who dig girls like they are boys..

Stop you messing around, better think of your future..

Coz we find ourselfs in the same old mess singing drunken lullabies.

I'm not in to living if I know I going to die

And after all the violence and double talk, there is just a song in all the trouble and the strife..


Jag vill

Jag vill verkligen.. Jag anser att jag borde få och jag förtjänar att få så varför i helvete får jag inte för???

Lite dåligt med bloggande!!

Men det beror på att det vart helst sjukt mycket att pyssla med på jobbet och när jag väl kommit hem har jag varit helt slut.. Just nu har jag en enorm värk i mina axlar och mina fötter efter att ha sprungit på ringningar och plockat i förråd och haft mig.. Nu skall jag bara hämta fifflas och sedan skall vi gosa framför ett Merlin avsnitt med en cola i näven :), jag tänker dessutom ha en sovmorgon som heter duga i morgon. Jag skall nämligen jobba natt och behöver inte gå upp förens kl 18 typ (wee), jag älskar verkligen the graveyard shift som dom säger..

Oftast hinner jag med något irriterande projekt jag dragit igång på dagen men aldrig lyckats avsluta.. I morgon natt får det nog bli förrådseffektivisering och ev uppmärkning av vissa hyllor, visst låter det e as kul ;).. Nä om jag skall se om jag kan somna sådär pinsamt på vagnen som fyllgubbar gör :), jag skulle nog faktiskt somna om jag tillät mig..

Oj va tråkig jag är!!

Är just nu på väg hem (fatta att jag e på väg hem innan jag normalt sett brukar gå ut) har iaf varit social och druckit alkohol jag bara börja och slutade lite väl tidigt kanske.. Skall dock försöka gå upp i tid i morgon så det kanske vart lika bra att jag inte söp sönder alla hjärnceller idag. Har idag sett Resident Evil 4 på bio eller ja alldeles nyss faktiskt och den var lika bra som de andra filmerna i serien var, hade kanske kunnat göras mer kompakt men den var helt klart sevärd och speciellt med 3D..

Jag måste erkänna att jag känner mig grymt jävla tråkig just nu men jag har heller ingen större lust att typ gå ut men jag kunde kanske hittat på något roligare än att kolla på Merlin hemma i soffan halv berusad och själv :).. Men men jag får ta igen det den 29:e för då skall jag och Alikan parta ihop igen ;) och vi vet alla hur det brukar gå :)...

Vet han vem jag är?

Nej det kan jag inte påstå att han vet..

Seriöst är du dum i huvudet på riktigt eller låtsas du bara?????

Ibland undrar jag om människor är dumma i huvudet på riktigt eller om de bara spelar. Idag har jag träffat en utav de konstigaste personer jag känner, denna person är sjukt energisk men får inte ett smack gjort. Denna person är enormt irriterande, faktiskt den mest irriterande person jag någonsin träffat, personen tycker om att tala osanning tex att säga att saker är färdiga när de i all sanning är långt ifrån ens påbörjade. Jag funderar även på om personen verkligen är korkad eller om personen bara skämtar när den ställer de mest korkade frågor, tyvärr tror jag inte att personen är tillräckligt intelligent för att kunna använda sarkasm och ironi. Personen förstår iaf garanterat inte när man själv är sarkastisk (detta ger upphov till en hel del roliga situationer).

Många som läser detta och inte känner mig eller inte vet vem jag menar kanske tycker att jag låter lite bitchig just nu, jag kan dock säga att om ni umgicks med denna person i mer än 5 min och inte kommer till samma slutsats som jag gjort är ni på riktigt dumma i huvudet.. Jag är egentligen inte arg idag har haft det riktigt roligt idag faktiskt men jag kan verkligen inte låta bli att skriva om denna person för personen ifråga är den person som just nu genererar mest frustration i min vardag..
När skall personen inse att jag inte tycker om den och låta mig vara ifred??? Btw jag har så in i helvete ont just nu... Aj aj aj aj...

Punk rock!!!

Det finns fan ingen musik som är bättre än punk, just nu har jag Ramones i hörlurarna och låten Sheena Is A Punk Rocker.. Ett av mina favorit band tillsammans med The Clash & Bad Religion, jag har dock förstått att inte alla människor inser hur jävla bra punk är. Jag kan inte förstå hur man inte kan dyrka dessa band men så är jag lite speciel ibland också..

Vad händer idag då?? Inte nye kan jag säga eller rättare sagt inget kul överhuvudtaget, jag skall nämligen jobba (som vanligt) och jag har inga pengar att gå ut efter jobbet heller.. Imorgon blir det iaf bio med Fröken Alika och Mr FrancyPants, Resident Evil 4 i 3D (I Loves it) jag har sett fram emot denna filmens premiär hur länge som helst nu :). Jag älskar zombies eller rättare sagt jag älskar apocalyptiska filmer och stories, jag vet inte varför men det är något med att vara en utav de sista människorna på jorden som lockar mig enormt mycket..

I make them good girls go bad!!

Ja eller ibland iaf, det är faktiskt en utav mina bättre sidor alltså min förmåga att få folk att släppa loss totalt och hitta på en massa dumma saker.. Alla har en kompis som får en att göra saker man normalt inte gör, jag har flera sådana kompisar eller rättare sagt jag har bara sådana kompisar ;). Jag är nämligen en sådan person, jag vet inte riktigt hur men väldigt ofta när man festar med mig hittar folk på saker de inte borde. Det är inte så att jag uppmanar folk att hitta på dumheter, men jag stoppar inte heller någon som känner för att hitta på något underhållande..

Så vad hittar folk på då?? De flirtar med individer de normalt inte skulle flirta med, de dricker kopiösa mängder alkohol (tex 3 liter vin eller 1 hel flaska koskenkorva), de följer med främmande människor på efterfest i hotellrum och i diverse förortslägenheter, de har sex med personer som inte är deras partner, de dansar på bord, de hånglar upp främmande pojkar på bardiskar, de ramlar på alla möjliga och omöjliga ställen (dansgolv, raviner, buskar, i min säng, på mitt vardagsrums golv och i en å annan trappa), de blir nekade inträde på rockbaren, de drar med sig småpojkar hem, de super hela nätterna och fram tills nästa eftermiddag, de springer omkring i underkläder ja de uppför sig kort sagt som jag själv gör..

Ni kan ju förstå vilken total katastrof det blir när jag festar med vissa personer, vilka personer får då mig att bete mig som om jag vore 14? Fröken Alika, Mr Y, QT, Mr G & alla personer jag umgicks med när jag var 14.. Men värst inflytande nuförtiden har nog ändå min kära alika, det är inte många som får mig att följa med på efterfester hemma hos människor jag inte känner, tappa bort min telefon, få mig mer eller mindre portad på rockbaren, bada i dekorationsdammar mitt på dagen i underkläder, shota ur dricksglas, träffa Alejandro & tänk att vi nästan gick miste om att börja festa ihop ;). Fröken Alika blev nämligen inte min vapendragare med en gång, vi tyckte inte om varandra från första början det tog nog ändå 1 år eller nåt innan jag insåg hur cool hon är.. Nu har jag insett att hon är den enda på jobbet som förstår vitsen med att vara sarkastik, att supa skallen i bitar och fattar grejen med zombiefilmer & Billy Idol.. I löv u.. Jag lövar förviso även mina andra super söta kollegor också men ni får börja festa lite hårdare, all work and no play ni vet...

No one is mad

Nej det är tydligen ingen som är sur på mig längre, det e ju tur det för jag är verkligen sjukt kass på att lista ut varför folk är griniga, jag brukar inte heller bry mig så mycket om någon e kinkig såvidare det inte är någon utav mina bästa vänner.. Jag säger saker och gör definitivt saker som kan få vissa individer att bli griniga rätt ofta så skulle jag orka bry mig varenda gång skulle jag inte göra annat än att oroa mig för att någon e sur..

Jag är dock rätt bra på att be om ursäkt (de mycket få ggr jag gör det) jag ber nästan aldrig om ursäkt (jag gör aldrig fel inte ens när jag gör super fel) därför kan jag säga att de få ggr jag ber om ursäkt så menar jag det verkligen.. Så har jag någonsin bett dig om ursäkt så har jag förmodligen gjort något riktigt dumt :/..
Jag tycker generellt sett att vi säger för mycket saker vi inte menar, vi påstår att vi älskar folk vi knappt känner, vi ber om ursäkt för att få slut på diskutioner, vi påstår att folk som är dåliga är bra, vi säger snygg frisyr till någon som ser förjävlig ut.. Varför?? Varför ljuger vi så in i helvete mycket för? Jag gör det också särskilt om det gynnar mig men jag säger aldrig något jag inte menar till någon jag tycker om. Jag tycker det är värre att ljuga för någon man bryr sig om än att säga sanningen och ev råka såra dem.. Men jag tror att jag är rätt ensam om denna åsikten.


Rasputin

Sitter på vagnen och diggar stenhårt till Boney M's Rasputin och samtidigt verkar spårvagnschaffören fyller och berättar roliga historier och nej jag skämtar inte, han sitter på allvar och berättar roliga historier på högtalarna :/. Jag vet inte längre om jag vill åka med just denna vagnen, fast det e klart han kanske bara är på bra humör. Jag tenderar att se saker som de är och inte som jag vill att de skall vara vilket gör att jag misstänker någon form av berusningsmedel :).. Jag hoppas dock att jag har fel.

Jag är på väg hem från jobbet och kan inte komma på något bättre (jo det kan jag visst det). Jag tror tom att jag skall ta å dricka lite vin när jag kommer hem, har ju trots allt ca 18 liter som bara väntar på att drickas.

Så what else is new? Jag har hittat en ny bekantskap och nej det är ingen dirty bekantskap mer en praktisk sådan faktiskt.. Sedan har jag förmodligen lyckats göra något för att få en person i min bekantskapskrets sur på mig, jag har ingen anning om vad jag gjort (vilket gör det hela så mycket värre), jag kan inte komma på en enda sak denna person vet om :) som skulle kunna göra denne arg.. :/ Jag har även insett att jag nog inte borde köra på nr 2 även om jag vill det, det är tyvärr inte alltid det man vill eller det man gör är det msn borde göra.. Kan tom säga att när det gäller mig är det jag vill göra enormt sällan det jag borde göra.

När skall man bli vuxen och vilja göra saker som att ta söndagspromenader, dejta nice boys, äta middag vid köksbordet, tvätta varje vecka, gå å lägga sig före kl 4:00, gå på en fest och hålla sig nykter en helkväll eller ens en halv, sluta blogga, spendera åtminstonde 30min utomhus varje dag, stanna hemma en hel helg eller vara nykter en hel helg, laga något som kan kallas mat, umgås med personer som inte fuckar upp mitt liv... Ja du när fan skall det hända egentligen, min chansning är ungefär samtidigt som jag börjar tro på Gud..

På rast

Sitter just nu på rast med muppalainen och Karin.. Trevliga individer, muppalainen är särskilt trevlig skall nog sno till mig en massage innan jag börjar jobba igen :).. Det e bra med kollegor för det mesta iaf, tänk va tråkigt man skulle ha utan kollegor och särskilt utan vissa kollegor..

Waz up??

Jobb, jobb och ännu lite mer jobb is wazz up!! Men jag känner på mig att dagen kommer att bli en bra dag ellernågot annat sjukt positivt. Jag måste faktiskt säga att jag är positiv idag och jag var faktiskt positiv igår med ända fram tills ... ..... .....
Men så är det alltid vilket är lite tröttsamt faktiskt men jag får faktiskt skylla mig själv litegranna, sedan finns det en sak till som påverkar mitt humör. Det faktum att jag blir galen snart, riktigt riktigt galen, jag tänker dock inte göra något enbart för att göra det då kan det faktiskt lika gärna vara..

Varför innehåller min väska.....

5 tomma snusdosor men inte en enda full???
1 miljard papper men inte en enda penna?
Ca 20 kr i mynt men inga sedlar??
3 saxar men inte någon nagelfil??
2 rakhyvlar men inget smink???

You spin my head right round

Aaaaaaaaaah.............

Ohh no.. Not again..

Jag är expert på att komlicera mitt eget liv till MAX, och jag har lyckats igen.. Tänker jag tala om varför?? Nej det tänker jag så fan heller men trust me, I´ts not good.. Jag fattar inte varför jag aldrig kan gilla de mindre komplicerade alternativen. Får jag välja mellan enkelt och komplicerat väljer jag ALLTID komplcerat.. Gaah

Nina nu är det dags att sluta tänka dumma saker och börja hitta schyssta alternativ..

OMG

Vilken jävla huvudvärk jag har idag =/. Det hemmagjorda vinet slog lite väl hårt och jag får väl ge Mr FrancyPants den att huvudvärk det får man ävcen utav vitt vin =)... Shiat, jag skall upp kl 4:45 imorgon och jag vakna NU gaaah hur i helvete skall de gå hade jag tänkt?? Ibland e jag bara så brilliant att jag själv förundras ;)..

Skall nog fan köra zombie filmer nästa helg med, har man kass ekonomi är dte faktiskt den perfekta sysslan kan jag säga..  Måste även säga att Shaun Of The Dead inte kan bli seg även om man sett den ca 8 ggr eller något.. Jag tror nog det är min favoritfilm alla kategorier...


Och neeej

Jag har inget med föregående inläggs rubrik att göra =)... Det var skrivet utav my friend Mr FrancyPants, efter ett antal glas vin och nu har jag fått i mig mer en ett antal glas kan jag säga. Har sett 3 zombie filmer, blivit kanon berusad och umgåtts med 2 rätt roliga individer varav en snarkade ohyffsat nog under Shaun Of The Dead wtf??!! Men å andra sidan kan inte alla förstå the brillians that is Shaun eller Simon Pegg rättare sagt.

Skall nog fan ta å söva kudden snart tror jag,börjar faktiskt bli nåågot trött, kan vara så att den ca 1 å en ½ liter vin jag druckit nu tagit ut sin rätt (och JA mr F jag drack nog de litrarna själv du bara klaga på huvudvärk å annat =P).. Fuuuuck vilken huvudvärk jag kommer ha imön, men that is tomorrow =) och inte nu.. Nu skall jag se vad som går på teve och bädda nermig själv =/ i enmycket bekväm men mycket hård bäddsoffa...

eNazism

Gästbloggare: Mr. Fanzypants

Kapitel 1


Hemmagjort vin

Är förvisso billigare än ordinärt vin, men kvalitet kommer ofta med ett pris. Det är ju föga sannolikt att det finns en grupp människor som ger bort saker av god kvalitet bara för att vara snälla.
Men det finns trots allt uppenbarligen en marknad även för ful-vin.

Hemmagjort vin ser inte precis ut som vanligt vin, det är grumligt. Det luktar inte heller som vanligt vin utan har en odör liknande den man har i munnen efter en hård två-dagarshelg, dock så smakar det inte heller som vanligt vin, det är mycket sötare arom. Men allt det här spelar ingen roll för vissa människor som ändå envisas med att kalla det för vin.

Hemmagjort vin delar dock en egenskap med ordinärt vin, man blir full av det. Och det resulterar i att mr. Fanzypants nu sitter här och gästskriver. 

Det är nog inte heller sista gången, och blir det någon mer gång så ska det vara ett tyngre ämne. 


Första ciggen

På typ över en vecka och herrjävlar va go den är. Jag funderade ett tag där på att sluta men nu vette fan aså, det e ju så jävla gött å röka =). Det e nästan lika gött som å snusa men bara nästan..

Sitter å väntar på en polare och hans dvd spelare =), min strömkabel till den enda laptopen som funkar till teven är gone gone gone och jag fattar inte vart den tagit vägen.. Jag tappar bort de konstigaste saker strömkablar, jackor, stationära datorer, jeans, kastruller, mitt vett & diverse prylar.. Skall kolla lite zombiefilmer va tanken och får la se om jag får i mig lite alkohol också planen var från början attgå ut efteråt vi får se om den fortfarande håller..

Nu skall jag iaf göra mig i ordning och städa undan lite skit som ligger å dräller här å var i lägenheten..

The Shame Of A Nation

Är så jävla bra.. Jag älskar verkligen Leæther Strip, bättre musik finns nog inte.. Eller jo det gör det men inte mycket iaf.. Favorit låten just nu är dock Nose Candy, den e sådär lagom sjuk och å bra..

Eftersom jag tänker är jag eller hur var det nu??

MOI


Jepp nu har jag ju lyckats lösa mysteriet med varför min webcam inte funkade.. Och jag tänker inte ens säga varför den inte gjorde det för det e pinsamt =).. Och eftersom jag e bäst på att ta kort på mig själv blev det ju så mycket enklare helt plötsligt ;)..


W00t

Ja w00t the fuck?! Det skall bli lite halv kul sådär men fan va weird det kommer vara.. Kan ju dock inte påstå att jag har dåligt erfarenhet utav det heller.. Men men vi får la se vad som händer..

Just nu sitter jag however på en vagn på väg hem och har just sett en utav de konstigaste personer i historien.. En tonårig pojke i koboltblå fleece poncho och svart kroppsstrumpa :/ öhh snacka om weird..
Jag funderar lite på hur i helvete man tänker när man tar på sig dessa plagg som person much less som en person av de manliga könet.. I am all for gay ppl (hur skulle jag inte kunna vara det) men det handlar inte om läggning utan om personlig stil..

Min andra sak jag funderar på är vad jag skall hitta på idag.. Någon som vill gå ut å dricka lite, insåg att jag fått in lite pengar på mitt konto efter en tripp till det tråkigaste ställe i världen banken i Brunnsparken.. Nu tror jag visserligen inte någon hinner se detta innan det e dags att börja dricka alkoholen (den mycket odrickbara sort jag har hemma) men man kan ju kolla.. Skall nog ta mig en spårvagnstur till crime central a.k.a hisingen å hälsa på en polare också..

Yeah yeah jag skall börja med att köpa coca cola och kolla på världens hetaste spion Michael Westen och sedan städa vad som bara kan beskrivas som totalt kaos och ja självklart menar jag min pytte lilla lägenhet... :/

Jag är sjukt sur på dig just nu

Ja just nu är jag riktigt riktigt sur på min mor.. Ibland tänker hon med inget alls och lämnar landet i 2 veckor utan att jag kan kontakta henne om jag skulle behöva.. Hur jävla svårt kan det vara att ta med sig sin mobil?? Jag fattar det inte man måste ju inte svara när någon ringer och för den delen är det typ bara 3 personer som ringer henne.. Grrrrr...

Haha

Yes nu funkar skiten iaf =)

Ja jo jag har en men hur FAN funkar den då???

Ja jo jag har en HD webcam men hur i helvete får man skiten att funka?? Och varför funkar den bara i msn?? Jag blir så trött på mig själv jag borde kunna få en jävla webcam att fungera men inte då.. Grrrr

Hell yeah I am that good

Jepp det e jag.. Behöver inte förklara mig vidare än så..

I do like em BAD

Jag har och kommer alltid gilla bad boys, förresten kan någon visa mig en enda brud som inte gillar bad boys.. Anledningen är enkel en bad boy är aldrig förutsägbar och han är aldrig tråkig. Det enda problemet med att dejta bad boys är att man kan råka ut för en hel del frustration, speciellt om de är på riktigt bad :/, när det gäller män är jag verkligen stenålder. Pojkarna tenderar att vara MÄN inte pojkar, extremt heta (finns ett par undantag), ha enormt stark vilja men den brukar inte direkt vara fokuserad på rätt saker, tatuerade, rakade, leva ett sex, drugs & rock n roll liv & sällan eller aldrig hålla sig till en kvinna..

Kort sagt lite som mig, eller de måste vara rätt lika mig för jag brukar skrämma vanliga pojkar. Jag kan vara lite extrem ibland men jag är och kommer alltid förbli den jag är så för att palla med mig måste man nog vara lite knäpp.. Jag trodde nog faktiskt att jag skulle växa ur bad boy fasen men det verkar inte direkt så :/, jaja jag kommer ju iaf inte ha tråkigt ;)..

Jag är trött

Jag är verkligen helt sjukt trött idag, jag är inte van att jobba dag och tycker inte heller om det sådär särskilt mycket.. Är nu på väg hem och är rätt säker på att jag kommer somna i soffan ikväll. Förhoppningsvis kommer jag inte vara lika jäkla sex imorgon då jag även då skall jobba dag :/. Jag vet iaf att jag inte är gjord för dagjobb, borde nog egentligen jobba natt tror jag.. Kanske borde kolla om någon på natten hellre vill jobba dag.

Jag är även riktigt sur just nu pga av anledningar vi inte borde ta upp här och nu, men ibland funderar jag på vad folk tänker med.. Jag måste verkligen hitta på något med mitt liv och det snart..

Jomen visst fabn hitta jag någon att supa med.. =)

Jag e lite av en mästare på det där, jag känner på mig att andra människor också vill bli lika ap fulla som jag vill och så väntar jag på att de personer skall ringa mig och då svara jag: JAAAA för fan vart skall vi.. Påmed klackarna och make:etså kör vi..

Kom dock hem ganska hyffsad tid igår tror jag hmmm kan kl vart 3-4 eller något asådant. Både FredAag och Lördagen festade jag med folk jag inte träffat på as länge verkligen så det var kul å träffa dem även om det som vanligt blev jag å 3 killar =/. Jag har funnit mig i den rollen och jag tycker den verjar till min fördel så jag tänker inte byta ut den ;)..

Nä nu skall jag sova för jag skall gå upp kl 4:45imorgon underbartva =/  NOOOOOOOT.......FUCK FUCK FUCK

Här sitter jag i fullt paty mode

Men vart FAN e alla andra då?? Inte vet jag, vet du?? Inte fan borde jag bry mig om jag hade haft iaf en vapendragare som e like losst som jag är just nu.. Fan det kommer blir segt å jobba på söndag men jag vill så gärna parta.... NUUUUUU..... Ring Mig 0735049240 (OM JAG KÄNNER DIG) ingen annnan får ringa mig såvoidare inte en utan mina pollare ger dig dispans.. Dessa dispens går ut är han snygg (ja) är han snäll (ja) är han hård (ja) är han lite små sjuk (JA)....


Så ligger l'ägret just nu.,. Det vill säga det finns inga läger, det finns ett anntal mindre hyttor jag skulle kunna besöka om jag ville men jag gör det inte.. Jag väntar på att mitt läger skall komma till sans..

Eller att jag skall helt så där plötsgligt bara träffa den coolaste killen i hela världena och eftersom jag e så jävla tajt så väljer han ju mig och så kan ni andra medelålderspojkar men diverse pinsamma problem stanna där ni är--

Detta kommer dock ALDIG hända..Alla som känner mig vet att pengar betyder enormt lite för mig, men absolut man mådtr ju lreva gött å så.. Alla vill ha saker och mitt problem är att ser jag något/någon jag vill ha så ser jag till att få den det..

Om ni läserdetta imorgon innan raderas så kanjag söga att ähh va va skulle jag säga.. AJA SHIT THE SAME pösss

Vem fan tror du att du är??

Jag har säkert använt mig av den rubriken innan, dock inte gällande denna personen.. Jag e så trött på dina fasoner att jag spyr, du tror att du kan få din vilja igenom varenda gång. Men see that shit dont fly with me!! Så nu tänker jag tala om det för personen ifråga nästa gång jag irriterar mig på den.. Om det är en pojke eller en kärring låter vi vara osagt..

RSS 2.0