Sjuka människa

Om det nu inte är ET som är mördaren i fallet med Elin, varför kan han inte redogöra för varför eller ens att han pratade med henne på vagnen eller om han sett någon annan på hållplatsen. Nu skall man inte tro på allt man läser och hör men det hela verkar enormt otroligt om det inte är han. Dels att han går fram och kollar i dörren på spårvagnen efter någon, dels att han trakasserar henne på vagnen och dels att han är den enda som går av vagnen på samma ställe och inte ser att hon går av.. Man ser alla som går av på just den hållplatsen för man kan bara gå åt samma håll vilket gör att man går samma väg som alla andra..

Jag blir vansinig på män som gör att jag och mina vänner inte vågar röra oss fritt i vår hemstad. Att jag numera alltid kommer sätta mig längst fram när jag åker vagn och att jag aldrig kommer gå från en hållplats utan att ha någon form av beskydd (pepparspray typ, nycklar mm) framme är så himla fel..
Jag har själv vart med om exakt samma situation på vagnen mer ggr än jag kan räkna.. Det händer iaf en gång per månad att någon jag INTE vill prata med tar kontakt när jag e på väg hem från jobbet. Och jag blir lika rädd varje gång, det har tom vart så att jag blivit jagad en gång och som tur var kunde koden till min pojkväns port och kunde komma undan. En annan gång tog en engelsk pratande herre min bok ur händerna på mig och fråga om jag ville följa med honom hem, jag blev helt chockad och var enormt tacksam att jag inte var själv på bussen då..

Kommer man någonsin kunna känna sig trygg som tjej i Sverige igen?? Jag tror inte det och det är riktigt riktigt hemskt.

Fy i h-vete va trött jag är

Jag e redan sjuukt trött och jag har inte ens kommit iväg till jobbet ännu.. Jag har sovit ungefär 1 timme i natt och jag sov inge vidare bra den timme jag sov, i natt lär jag somna rätt gött iaf.
Jag skulle behöva ha en ny sommarsemester tror jag =), tror ni jag får det om jag frågar snällt =P ja menar ju mer utvilad jag är desto bättre jobb gör jag ju..
Just nu sitter jag hemma hos mor min och väntar på att gå till jobbet, det finns nog inget tråkigare än att vänta på att få jobba =/..

Vad händer annars idag? Jo INGET alls fy fan va tråkigt, jag vill hitta på något kul men inte då jobb,sömn & lite nudlar kanske.. Imorgon fyller jag år woohoo jag blir 1 år äldre på bara en dag ;) helt otroligt och tragiskt, jag vill inte bli äldre & visare jag vill bli yngre och mindre vis det va så mycket roligare då. Innan en hel del saker hände som hänt, innan en hel del alldeles för unga personer dog som dött & innan jag blev närmare 30 än 20 och närmare 40 än 10..

Nä fy fan vilket tragiskt inlägg bara klagande och elände nu får jag fan ge mig, det e fint väder ute och jämfört mer en hel del människor har jag och alla andra i Sverige det JÄVLIGT bra trots alla hemska och eländiga saker som händer.. Vi borde nog försöka komma ihåg det oftare även i de svåraste stunder vi har eller kanske speciellt då, det finns alltid folk som har det värre..

Kristdemokraterna är IDIOTER

Finns det några större idioter än kristdemokrater?? Jag tror fan inte det aså, vi kan börja med det faktum att de är kristna eller troende och avsluta med det faktum att de vill förbjuda "kamphundar". Vad är en kamphund?? Jo en hund som TVINGAS kampa utav idioter till ägare INTE en ras eller en samling utav raser..


Att förbjuda tex Pitbulls kommer enbart resultera i en jävla massa icke renrasiga pit´s som istället kommer att bli ännu sämre behandlade och min underbara Staff kommer att få en stämpel hon varken förtjänar eller någonsin skulle kunna leva upp till.. Eller verkar hon farlig? Ni som träffat henne. Är hon aggresiv? Har hon bitit någon? Bör hon avlivas pga några politikers snedvridna fördomar?? Det är samma typ av rasism på hundfronten som det är på människofronten, allt som är annorlunda är farligt farligt..

Jag e så jävla trött på idioter som har maktpositioner att jag kan spy..

Jävla hisingen

Det är ett jävla stort kriminellt område bara, jag hatar verkligen den jävla ön. Jag kan verkligen sluta tänka på den stackars Elin, nu kände jag henne inte personligen men jag vet folk som gjorde det och efter att ha sett brottsplatsen där man tror att hon hittats så mår jag verkligen illa.. Hur i helvete kan vi tillåta att dessa människor finns i vårat samhälle, jag blir så jävla förbannad och äcklad över hur folk kan behandla andra människor..

Nu vet ju inte jag att det var henne de hittade men som sagt efter att ha sett brottsplatsen och allt vad det innebär så spelar det ingen roll vem det är. Hur kan man mörda någon överhuvudtaget?? Jävla svin..... Jag hoppas verkligen vi får ändringar i vårat rättssystem snart så vi kan låsa in dessa djur på livstid..

Ä du vet jag tog en whisky så jag klarar jobbet

Hahaha en gubbe på vagnen hävdar att han har problem med lungorna och därför måste dricka en stadig whisky innan jobbet.. Rofl.. Han såg verkligen ut som den typiska a-lagaren ser ut..

Att vara JAG

Är det största privilegiet som finns men också den svåraste uppgiften att klara av..


Shiat får lite panik

Jag får lite panik ibland, typ som att jag egentligen borde göra något helt annat än det jag gör med mitt liv.. Jag får en känsla av att är det verkligen så här det skall vara resten av livet (jobba,äta,sova) nä jag vill resa och hitta på saker jag inte borde enbart för att de är roliga att göra..

Jag har en fobi för komformitet och ett sansat och lugnt svensson-liv, jagfår lite kalla kårar när jag tänker på att sitta i samma hus med samma gubbe och göra samma saker resten av livet.. Just nu har jag panik över att jag e bunden till denna stad, detta jobb (jag menar allmänt samma jobb), min hund, mina räkningar.. Gaaaah jag vill inte, jag vill kunna byta lägenhet närjag känner för det, jobb när jag vill och åka vart jag vill¨utan att behöva ta hänsyn till en massa jävla MÅSTEN hela tiden..

Give me a bungalow på en strand, en hembränningsapparat, en livsförbrukning av cola, snus, cigg, pan pizza & en dator med schysst uppkoppling och jag e nöjd lixom..Jag kräver inget utom min FRIHET.....


Lyckan att få vara lite helgledig

Varade ju bara en dag :(, men jag hoppas på en lugn söndag och en lugn vecka nästa vecka, på något sätt vet jag att det inte kommer bli det.. Jag hoppas även att de 23 liter vin jag börjat jäsa går att dricka nästa fredag.. Annars blir det system ändå, jag vill ju faktiskt kunna blanda några drinkar också.. Jag sitter lite ekonomiskt illa denna månaden eftersom jag var sjuk och elen kom denna månaden och jag fick några schyssta krediträkningar :/. Ikea kort, La Redoute, Media Markt mfl blir en hel del pengar och jag vill ju gärna ha dem betalda så fort det bara går.. Jag har dock redan stoghandlat utan lön (fattar ni ca perfekt) jag har ingen chans att hinna göra det på de nästa 2 veckor eftersom jag inte har bil eller körkort :/, så jag fick låna lite pengar från den hemliga "skogsgömman" (intern grej) a.k.a mamma..

Kan säga att det kommer bli en av de kassaste månader på ett bra tag i nöjesväg alltså. Pengar till mat och snus och mitt hemmagjorda vin exluderat. Men men jag har en nu dator :) och råd med iaf en utekväll, om än en relativt billig sådan..
Ush ush är man undersköterska har man icke råd att vara sjuk två månader i rad ( men jag har verkligen vart ordentlig sjuk)..

Min nya älskling

Är såklart inte en pojke utan en dator, såpass borde ni ju känna mig så att ni vet att datorn ALLTID går före pojkar.. Jag har idag införskaffat mig en ny laptop (det var mycket välbehövligt kan jag säga), det fick bli en Packard Bell Easy Note TR87 och den e alldeles lagom stor (15,6) och jag har ju inte testat den så himla mycket ännu men den verkar som en bra allround lap-top.. Det återstår att se om det går att spela WoW på den när jag nu får lust att göra detta igen..

Den e faktiskt rätt snygg iaf, jag hade ju helst sett en rosa då va men nu fick det bli en svart, vilket ju är min favoritfärg på typ allt egentligen..

Man ser inte på bilden men den e glossy black, vilket var lite det som avgjorde det hela och priset på 5000:-, köpte även en ny mus för 500:- så om jag får för mig att spela igen kan jag göra det.


Sedär ja

Attention Whoren får lite uppmärksamhet trots allt ;), ja aså blogg läsare då. Nu ligger jag iofs fortfarande under 50 per dag men det har ökat från 5-50 på typ en vecka.. Jag menar jag bloggar ju inte direkt för att ingen skall läsa det. Jag har många ggr funderat på varför i helvete jag bloggar det ställer mest till skit i mitt liv för folk som inte borde läsa den gör det och jag skriver lite väl mycket ibland, men jag har lagt ner ett antal ggr men har alltid börjat igen. Jag har nog bloggat i typ 5 år eller så tror jag började blogga ungefär när jag började på Östra och jag har nog haft 6 st eller något 4 anonyma och 2 icke anonyma. Jag har dessutom fördelat dem på 4 olika bloggsajter.
Men frågan jag ställde mig själv var varför jag bloggar och jag har kommit fram till den enkla anledningen att jag inte har något bättre för mig, och att det e ett rätt bra sätt att "tala om" för polare vad man pysslar med och funderar på. Sen verkar en hel del personer utav någon anledning finna mina bloggar intressanta, min första blogg hade tveklöst mest läsare (Det var en blandning mellan modeblogg och en privat blogg & ja jag tycker det e lite pinsamt att jag haft en modeblogg faktiskt). Min förra blogg hade faktiskt en del läsare också om man skall tro bloggvärdes guiden var den värd 30.000 kr vad det nu betyder..

Men jag lär nog aldrig sluta blogga helt å hållet iaf, jag fattar dock inte varför jag inte kan få tjäna en massa pengar på min blogg. Ja menar hur gött hade det inte vart å bara sitta hemma å blogga dagarna i ända. MEN jag hade saknat (vissa) mina kollegor som jag faktiskt tycker är helt underbara och de söta patienterna som en helt sjukt söt liten tant jag haft hand om, så himla underbar..
Jag hade dock INTE saknat: Möten, Kass lön, Matvagnar, Tjafs, Restiden, Helgjobb & Den enormt dåliga luften i byggnaden...

I fucking hate YOU

Jag vet att hata är ett starkt ord men jag vette fan om jag inte hatar denna personen jag menar, människan är så jävla korkad och så sjuuuuuukt irriterande varenda sekund man umgås med personen.. Jag tänker aboslut inte avslöja vem det är här för det kan bli jobbigt men jag har en inre Idiot lista och denna personen toppar just nu denna. Personen är numera Idiot 1 utav 10..“There is no sin except stupidity.”

Jag har ju alltid varit en list människa så egentligen är det inte så konstigt att jag har en lista över idioter också för jag har en inre topp 10 när det gäller allt från drinkar till pojkar.. =)


Any man can make mistakes, but only an idiot persists in his error
Idiot 1: Personen detta inlägg handlar om och den tveklöst mest irriterande individ jag NÅGONSIN träffat
Idiot 2: Så fruktansvärt korkad kille att jag dör, han tror dessutom att han är smart vilket gör det hela mycket komiskt när man driver med honom..
Idiot 3: Inkompetent och ineffektiv när det gäller allt, gillar att veta ALLT
Idiot 4: Backstabbing Biatch som dessutom är en utav de dummaste & mest trångsynta personer jag träffat
Idiot 5: Ännu en pojke som är en idiot pga tidigare misstag
Idiot 6: Denna person tror att den kan bestämma över mig när sanningen är att jag stänger av när personen pratar. If u can dish it out u should be able to take it beskriver vad jag känner för denna person.
Idiot 7: Harmlös och ENORMT korkad
Idiot 8: Brud jag avskyt i hmm tja sisådär 6 år nu och jag kommer alltid avsky henne. You realy shouldnt mess with me or my man... Hämden är åå så ljuv.. (Jag kan vara enormt elak)
Idiot 9: Kille som är så enormt lätt att lura att det e löjligt och det e så sjukt kul att driva med honom, han tror verkligen att han har en chans.. Yeah RIGHT.. (nu låter jag elak, och det kan jag vara men denna kille förtjänar det och 10 ggr värre)
Idiot 10: Är egentligen ingen idiot ännu men närmar sig idiot status med stormsteg och kommer förmodligen befinna sig inom idiot zonen inom en snar framtid..


Just think of how stupid the average person is, and then realize half of them are even stupider!


Random bilder

Jag tänker nu lägga ut lite random bilder från min mobil som ligger å skräpar på datorn =).Jag var blond en gång i tiden =( • Jobbet • I am COOL • Jag å Jess •AW hos mig • Jag å My (något berusad Nina) • Joppe my loveMoi (very onykter) • My Darling Shoes • Hemma jag • Kollegor (löv ya)På väg till jobbet • PÅ jobbet • Jess äter choklad • Alika (pöss)


Ja jo ja va nog lite salongsberusad • Nina uniformen • Pink is tha shit


I fucking LOVE this song..

Hold on little girl
Show me what he's done to you
Stand up little girl
A broken heart can't be that bad
When it's through, it's through
Fate will twist the both of you
So come on baby come on over
Let me be the one to show you

I'm the one who wants to be with you
Deep inside I hope you feel it too
Waited on a line of greens and blues
Just to be the next to be with you


Build up your confidence
So you can be on top for once
wake up who cares about
Little boys that talk too much

I've seen it all go down
Your game of love was all rained out
So come on baby, come on over
Let me be the one to hold you

Why be alone when we can be together baby
You can make my life worthwhile
And I can make you start to smile

When it's through, it's through
Fate will twist the both of you
So come on baby come on over
Let me be the one to show you


I'm the one who wants to be with you
Deep inside I hope you feel it too
Waited on a line of greens and blues
Just to be the next to be with you


Denna låten är verkligen helt SJUKT bra, jag bara älskar den och har gjort det sedan jag hörde den första gången (någon gång i min barndom).. 
 ♥   LOVES IT I DO   ♥


Negativa Nina

Tro fan att jag blev negativ och grinig under dagen som gått, jag e så urbota trött på att vara grinig och negativ. Jag tycker inte om mig själv när jag är såhär, nu menar jag inte att jag är negativ jämnt och alltid men för det mesta går jag iaf omkring och stör mig på både folk och skitsaker..

Det värsta är att jag vet vad det är som gör mig negativ men jag gör inget åt det, nu har jag iofs börjat ta tag i det hela, men det betyder inte att jag kommer få gjort det jag vill göra och få det jag vill ha..
Nä nu får det bli ändring jag har bestämt att denna vintern skall vara as kul och jag skall träffa massa nytt folk och parta som aldrig förr, tyvärr måste man i vuxen världen planera sina partyn eftersom folk jobbar helger, har barn, pluggar å en massa annan jävla skit.. Jag behöver dock inte ta hänsyn till något eller någon och det är jävligt skönt att kunna göra det jag vill...

Positiva Nina


 Tittar fram ibland då & då, hon har varit på semester ett tag nu pga en MÄNGD anledningar både privata och arbetsrelaterade men idag är hon faktiskt hemma igen och hon har bestämt att Today is a GOOD day.. Inget skall få förstöra mitt humör idag det blir bara så bra man gör det (eller något annat lika klyshigt jag ALDRIG skulle säga)..

Idag skall det jobbas och inte ens det gör mig på mindre bra humör för det betyder att jag får träffa ett gäng helt underbara personer och att jag slipper sitta inne hela dagen. Fattar ni eller? Jag tror bestämt det är någon som tagit över min hjärna och drar i alla möjliga trådar där uppe idag, för Nina är mycket men fan inte Shiny & Happy. Hon var en gång i tiden enormt positiv och jävligt happy men har med åren ersatts utav en något narcisistisk, cynisk, sarkastisk, egoistisk & vendictive person jag har ingen anning om när det hände men hände gjorde det..

Lite Flogging Molly & Ramones på det så kan det inte bli bättre..

Favvolåtar utav Ramones:
Beat on The Brat
Blitzkreig Bop
Sheena is a Punk Rocker
I Wanna be Sedated
Pet Semetary

Favvolåtar utav Flogging Molly:
Drunken Lullabies
What´s Left of The Flag
Swagger
Seven Deadly Sins
Queen Anne´s Revenge


Det cirkulerar endast en sak i mitt huvud..

Och jag vet vad ni tänker men nej det är icke sex... Det är att flytta, att lämna allt och alla å bara dra till någon beach någonstans leva på kokosnötter, moonshine & as heta surfar dudes.. Sounds like graven to me :), jag är lite för feg ibland och därför sitter jag här på en spårvagn jag inte vill sitta på, med ett yrke som blev till av en slump och ett någorlunda halvbrustet hjärta (och få nu inga idéer för det handlar om det faktum att jag och mitt ex inte kan få ett förhållande att funka).

I'm in à bit off à funk skulle man kunna säga, men jag planerar ta mig ur den tills nästa Fredag då jag skall dricka kopiösa mängder alkohol och uppföra mig som om jag vore 17 inte 27 dådet så.. Den fredagen får alla lov att dra av 10 år på sin mogenhetsskala och join in with the crazy...
Nä nu babblar jag bara, brukar bli så när jag har tråkigt.. Pöss på er!!!

Har ni också vart med om...

Att någon ni inte har en anning om vem det är kommer fram till dig ute och helt klart verkar veta vem du är och uppenbarligen känner dig?? Det har jag, ett antal ggr tom och senast idag. Jag skäms lika mycket varje gång, jag kan ju inte gärna säga att jag inte vet vem människan är.
Så jag försöker kallprata lite och frågar vad gör du nuförtiden då? Som tur är blev jag räddad av det faktum att jag måste till jobbet och hade bråttom..

Jag avlägger här med ett löfte att aldrig mer glömma bort personer, problemet med det löftet är att jag finner de allra flesta individer tråkiga och ointressanta :/ (jag vet jag e as elak)..

Coward

Det finns INGET jag hatar mer än fega människor (utom långsamma personer, dumhet, extremister, att vara pank & ett flertal andra saker) och nu har jag helt plötsligt hamnat i en umgängeskrets full av dem.. Säg vad du tycker istället för att antingen inte säga något eller säga allt till någon annan..

Tro mig jag kan hantera det ni tycker om mig bra mycket bättre än ni kan hantera vad jag tycker om er, jag är ingen fragile brud som kommer börja gråta om du talar om för mig att jag gjort något fel (oavsett om det handlar om jobb eller fritid).. Jag blir bara så JÄVLA sur på personer som nte vågar stå för det dom tycker eller känner... FUCK U..

Eye will be watching you

Jag ser allt, hör allt men säger inget...


All about ME

Ja jag fyller ju år snart, ni har väl inte missat detta?? Jag förväntar mig både tårta, presenter och en jävla massa drinkar =P, nä men skämt å sido skall jag iaf parta till det med my homegirl Tina den 1/10 (en fredag) och än så länge är förfestlokal oklar men det får jag reda på imorgon eller senast Torsdag. Skall nämligen försöka renovera lite hemma och jag vill INTE ha folk hemma då.. Men skulle jag vara my usual self och vara lat så kommer det förmodligen bli förfest hos MOI den 1/10 mellan 18:00-00:00 och så får vi väl se vart vi går.. Om jag känner mig å Tina rätt kommer vi krypa =)..

Iaf så är de som känner för det välkommna och det finns endast ett krav, ni måste bära något rosa.. Och har ni inget rosa så kommer de att lånas ut ifrån mig.. =) Martin jag har en topp du skulle passa i =P, man kan komma undan rosa regeln genom att muta födelsedagsbarnet med drinkar/vin/finsprit/absinth/Pops ja helt enkelt allt alkoholhaltigt...

Det var väl ungefär det jag hade att säga just nu, oavsett vilka som dyker upp så kommer jag å T ha a kick ass time för det har vi ALLTID med eller utan sällskap...

Så glöm för guds skull inte min födelsedag den 29/9.....


This is ME


Jepp så ser jag ut ibland..


Today is a good day

Jag är ledig och jag har fått någorlunda ordning på mitt dåliga humör som dominerat den senaste tiden =)... Woohoo sedan har jag fått i mig en kopp kaffe och äntligen fått knåpat ihop ett brev som skall skickas iväg till diverse ställen ( jag tänker inte säga vad det handlar om men ni är ju inte dumma i huvudet).. Nu behöver jag bara en schysst bild också men det skall ju inte va så svårt med mitt utseende ;), jag blir verkligen ALDRIG bra på bild särskilt inte presentabla bilder..

Jag skall nu jobba 3 helger i rad och dessutom 2 veckor då jag endast är ledig 1 dag i veckan. Jag måste verkligen lära mig att lägga schema på ett bättre sätt i framtiden, visst det e jävligt gött att vara ledig 3-4 dagar i rad men jag tror att jag lärt mig att det inte är värt att slita ihjäl sig 2 veckor..

Sova hos mor är ingen höjdare

Jag gör det då och då, speciellt om jag jobbar mycket så att jag skall slippa springa å lämna hunden å ha mig. Jag å mor är INTE bästa vänner och har aldrig varit men förtillfllet skall jag bo här denna veckan. Hjälpa henne med städ (diskbråck å annat gör att hon knappt kan dammsuga) och hon i sin tur hjälpa mig med tapetsering.. Så det blir nästan 2 veckor av mommy/daughter time = SHOOT ME..

Jajaja det blir bra när det blir klart hoppas jag...

Här sitter jag

Som ett fån å väntar på att få åka hem ifrån detta ställe som kallas arbetsplats. Jag tänker inte nämna vad jag anser om vissa saker här då det enbart kommer bita mig i arslet i slutändan.. Så går det nämligen när man säger vad man tycker och tycker det man säger..
Nä ush sikken dag tur att min stjärna Jos stöttade mig i min jobbdag TY from the bortom off my heart :)..

Nu får jag inte ens sitta ner utan står ute och fryser my hot ass off, jag tror att jag fryser mer än de flesta personer för det påpekas ofta att jag har mycket kläder på mig..

Appropå inget så är jag så less på pojkar just nu, alla verkligen alla hittar ragg, vart e mina ragg?? Kan ni svara på det eller?! Inga heta killar som sparkar ner min dörr inte.. Jag får nöja mig med att skvallra om dem som fått ragg :).. Unfair!!!!

Hmmm

Jahopp så var detta valet (nästan) slut och vi har en relativt oklar situation i riksdagen, men var det verkligen någon som blev förvånad över det valresultatet som blev?? Inte jag iaf.

Valet

Detta valet har fått mig att inse att trots att jag är liberalist så vill jag att de röd/gröna skulle vinna.. Jag vet hur sjukt det hela är men jag vet inte varför, jag skyller det på min Majorna uppväxt helt enkelt eller så är det bara så att jag är motvals jag är det i allt annat och med tanke på att jag röstade på Fp i mitt första val för 8 år sedan så är jag inte direkt vänsterställd..
Jag är helt enkelt anti majoritet :), så får min slutsats bli helt enkelt..

On a bus near you

Jepp eller kanske om du befinner dig någonstans mellan östra och stan.. Skall träffa en polare en snabbis och sedan skall jag hem å sätta mig framför datorn och bara nörda tänkte jag.. Funderar allvarlig på att börja spela WoW igen men vi får se det har jag nämligen sagt ett antal ggr. Dessutom blir jag så sjukt osocial när jag spelar, eller jag socialiserar med online spelare och ingen annan 14 timmar per dygn :/..

Whatevs jag hade faktiskt gärna gått ut idag men jag har varken Hundvakt, pengar eller rätt outfit på mig för en riktig utgång.. Man är alltid så jäkla sunkig efter jobbet, inte direkt så man känner för att vistas bland folk innan man duschat..

Att Blogga vs Läsa

När jag åker vagn numera bloggar jag nästan alltid eftersom det e så sjukt tråkigt att åka spårvagn och man ändå inte har något bättre för sig. Eftersom jag bloggar från iphonen ser vissa inlägg lite konstiga ut eftersom jag måste skriva texten i HTML kod och denna sidan inte fattar alla koder :( grrrr, det enda den fattar är radbrytning.

Jag saknar att läsa på vagnen men jag har tappat motivationen till det, för att jag skall kunna läsa måste jag verkligen vara sugen på att läsa. Läslusten går i perioder för mig och den har vart borta ett bra tag nu, jag har bara läst en bok de senaste månaderna. Jag började på Idioten eftersom jag har gett mig fan på att jag skall förstå storheten med Dostojevskij och då jag verkligen inte gillade Brott & Straff så måste jag tycka om denna. Jag har dock lagt den på is efter att jag insåg att jag skulle behöva läsa nära 3000 iphone sidor på engelska.
Boken börjar bättre än vad Brott & Straff gjorde och jag skall vänta med att uttala mig tills jag läst hela boken på Svenska.. Jag gillar samtida klassiker från England men de böckerna har mer hopp och glädje i sig än Fjodors jävligt tunga och deppiga böcker.

Fan vilket tråkigt inlägg detta blev då, jag skulle ju bara förklara varför det förra ser ut som det gör..

Jag diggar dig!!

Jag är rätt snabb på att bli irriterad på människor men tyvärr är jag inte lika snabb på att tala om att jag tycker om någon. Därför har jag i sann Nina anda bestämt mig för att tala om det här och jag hoppas inte att någon tar illa upp när jag nämner dem (nu diggar jag enbart chill människor så det lär de nog inte göra).. Jag vaknade nämligen på bra humör i morse och nu när en av de personer jag tycker allra mest om eventuellt skall flytta till Kina så insåg jag att vi verkligen är as kassa på att ge de vi gillar uppskattning..

Mina närmaste och äldsta vänner (ej i turordning på något sätt):
Joppster
Vi har gått igenom en hel del saker ihop och jag har inte alltid varit den bästa vän man kan ha, men jag har alltid älskat dig och du är verkligen en enormt pålitlig och äkta vän. Hon är även känd som min bättre hälft eller Den snälla delen av duon :). Och du jag lovar du skall få dina 100 liter päronsaft när jag blir miljonär..
Bailando Girl:Den andra utav mina två äldsta vänner, du är så sjukt jävla rolig och jag älskar dig med. Vi har så enormt jävla kul ihop.. Djungelznazar kompisar for life. Jag kommer aldrig glömma våran första fylla eller Yoggi bear ;)..
Mattias: Jag är rätt säker på att du vet vad du betyder för mig och att det aldrig kommer finnas någon som betyder det du betyder för mig. Du har varit min bästa vän och sambo i nästan 10 år.. Vi har hittat på en del sjuka saker ihop och jag vet inte om någon känner mig mer än vad du gör och jag kommer alltid älska dig även om det bara är som vän.

Sedan har jag en massa vänner som jag verkligen tycker enorm om & respekterar tex Mr Francypants (diskutera filosofi, att lösa världsproblem och zombie invasioner är enormt underhållande med dig. Mr Y du är sjukt rolig och lite halv sjuk men so am I. Cutie sjuk brud med lika knäppa idéer som mig and that we like..

Mina underbara kollegor:
Partner in Crime: Du är absolut en av mina favorit kollegor och inte bara är du enormt omtänksam du är riktigt underhållande att smida onda planer med (som går i stöpet). Tillsammans med mina andra vapendragare gör du jobbet enormt mycket lättare att gå till.
Muppalainen: Min älskade lilla mupp vi måste festa mer, jag tror att både Excet och Flying Scottsman saknar oss men kanske framförallt dig ;). Söt, omtänksam och rolig.
Min kära alika: A true rocker och den som festar hårdast och längst. Kanske den enda som kan matcha mig ;), lika sarkastisk och sjuk som mig. Dock var vi långt ifrån vänner i början utan nästan ovänner men nu diggar jag dig så enormt mycket.. Vi måste köra fler utekvällar och komma hem kl 12 dagen efter..
Jag har även en del andra söta kollegor värda att nämnas: Balkan Girl, Sarwa (saknar dig), Jos, Nimmi, Karlsson & Anki för att nämna ett gäng..

Jag gillar och respekterar även del andra människor (överaskning va) men jag har varken tid eller ork att nämna er och har jag inte nämnt dig är chansen stor att jag inte tycker om dig.. Detta gäller självklart inte de personer jag självmant umgås med..

Kram på alla underbara människor jag känner..

Va jag tror

Ja va fan tror jag egentligen?? Jo att jag har seriösa problem med sömn, jag somnar sällan eller aldrig i tid när jag väl somnat sover jag dock rätt ok men den där tiden innan jag somnar hmm ja den brukar ligga på runt 1 timme eller så. Jag vill dessutom inte sova, seriöst hur kul är det då? Visst det är typ det bästa som finns på dagen men på natten ja då fan skalljag vilja vara vaken.. Jag blir så trött åå mig själv (som vanligt). Den här dagen har vart seg kan jag säga, aså inte ohändelserik men seg helt enkelt. Den nya avdelningen flytta in hos oss idag och det medförde en hel del oreda eller röra kanske man jan kalla det. Det blir säkert bra till slut :), eller något... Jaha nu skall jag sova vare sig jag vill eller inte och så e det med den saken..

Just ja en sak till FUCK YOU och du vet vem du är!!!

Asia baby

Förhoppningsvis kommer en person i min omedelbara närhet börja jobba i Kina snart och då tänker jag hälsa på och utnyttja denna individ samt passa på att se Japan och ev Vietnam tänkte jag.. Problemet = pengar pengar pengar.. Jag har inga, men nu jävlar skall det sparas för jag skall se Asien och så är det med den saken. Nu är det ju inte säkert att personen börjar jobba där men då får jag helt enkelt bara åka till Amsterdam och festa upp pengarna istället, vilket inte låter som en helt dum ide faktiskt :/, jag borde egentligen hålla mig låångt borta från party städer och länder där de säljer billiga kläder men wtf you only live once..

Det enda jag är lite skeptisk över är att resa i Asien som ensam brud men som jag skrev innan you only live once, men om jag känner mig själv rätt kommer jag antingen banga eller aldrig mer komma tillbax :)..

Nice väder & självklart jobb

Jepp idag blir det jobb :(, jag skall väl kanske inte klaga haft en riktigt schysst helg faktiskt, träffat en polare jag inte sett på ett tag och haft 2 filmkvällar. Den ena slutade med en total däckad Mattias i soffan :) men det var riktigt nice faktiskt trots att det inte är helt lätt att försöka flytta en fullvuxen manboy, den andra hade jag helt för mig själv och jag kom återigen ihåg hur jävla nice det är att vara själv ibland..

Idag vaknade jag som vanligt (nuförtiden) i god tid och plocka omkring hemma lite och kolla in den mest paradoxala serien som finns nämligen Sjunde Himlen (jag HATAR den men jag kan inte sluta titta), men tror ni jag kommer komma förtidigt till jobbet kanske? Nej just det spårvagns helvetet var för tidig så nu sitter jag å stampar på vagnen och irriterar ihjäl mig på alla långsamma människor i denna värld.. Det finns verkligen INGET jag hatar så mycket som dumma och långsamma människor, det värsta är att iaf 90% av all dumhet beror på okunnighet (hallå läs en bok någon gång), och 100% av alla långsamma människor skulle kunna vara effektiva om de bara ville.. Gaaaah...

Så what else is new? Jo just det jag är numera helt säker på vilka partier jag INTE kommer rösta på:
Moderaterna (jag klarar verkligen inte av Fredrik, jag får krypningar bara jag ser honom)
Folkpartiet (skall man kalla sig liberala partiet slalomen fan vara ett liberalt parti också, vilket i sig är en enorm motsägelse)
Vänsterpartiet (jag måste nog säga att mitt Majorna hjärta bankar lite för vänstern i vissa avseenden men inte tillräckligt)
Socialdemokraterna (do i need a reason)
Sverigedemokraterna (jag måste säga att en del av deras valfrågor är helt ok men läser man mellan raderna åker de fet bort). Ja så vilka det står mellan kan ni ju räkna ut själva kanske..

Ibland får jag fan skylla mig själv !!

Ja ibland får jag faktiskt skylla mig själv.. Jag sätter mig i situationer som gör allt värre och som bara skapar problem och dramatik.. Eller de skulle skapa dramatik om vissa individer fick reda på dem.. Jag är helt enkelt kass på att vara vuxen, jag är dessutom helt övertygad om att jag skulle platsa i dokusåpan The Hills (hello Brody) fan va nice att få en massa miljoner för att vara sig själv, hångla med tvär heta boys och supa varje helg.. Sounds like my kind of job..

Just nu sitter jag iaf på en sjukt överfull buss någonstans på Hisingen och undrar varför jag sitter här.. När jag borde vara hemma och laga mat, men you know me jag gör ALDRIG det jag borde och ALLTID det jag inte borde :).. Den inre djävulen vinner alltid hos mig..

I love legwraps

Jag är toalt kär i legwrap skor.. Jag kan inte komma på ett enda tillfälle jag skulle kunna ha dem men jag vill ha dem likförbannat.. Så sjukt snygga..

De svarta är såklart snyggast (jag äger typ bara svarta kläder och skor) men jag skulle ju knappast säga nej till ett par rosa heller..

Man hittar dem på min favoritaffär (som jag ALDRIG handlat något från) www.trashy.com tänk den som ändå kunde ha råd att handla där, nu är skorna inte as dyra aså men för att vara ett par snören och en klack kanske 600:- till 800:- är lite halv sjukt..


Fan va kallt

Det e sjukt kallt hemma hos mig, jag fattar inte varför men jag fryser verkligen konstant. Det e samma visa varenda jävla år i spetember innan familjebostäder väljer att starta igång värmen.. Så kallt är det ju inte ute så att det borde vara svin kallt inne, men så ligger det till =/..

Vad händer idag?? Jag har doggen iaf vilket e lite skönt för hon är värme =) men samtidigt betyder det att jag inte kan göra något eller inte vara hemmifrån mer än 4 timmar iaf.. Mattias kommer iofs å hämtar hunden om ett tag eller ikväll/natt eller nåt. Det e verkligen super skönt att vi är vänner igen eller umgås igen för han e typ min bästa polare och en av de enda som känner mig till iaf 70%, vi har inte direkt umgåtts sedan i februari eller något men de senaste månaderna har vi blivit rätt tighta igen faktiskt.. Jag saknar verkligen honom ibland, vi bodde ihop i nästan 9 år och var ihop i 11 år vilket gör honom till en av de 3 personer jag kännt absolut längst som jag fortfarande diggar å respekterar..

Oj va off topic jag kom men sån är jag..

Sällskap

Wooohoo vi slipper sitta hemma själv som en sad patetisk person... Och vi behövde bara svara i telefon för att få lite sällskap.. Sånt gillar vi skarpt! Jag skulle verkligen åkt till systemet innan jobbet, nu kommer vi spendera min fredadagskväll helt nykter å hur jävla roligt är det då?? Kanske borde knacka på hos grannen, hon lär ju ha alkohol och diverse artiklar i mass..

Vad händer annars i helgen för oss då?! Jo lite mer sällskap och förmodligen en krogrunda och eller efterfest (detta beror helt på vad mitt konto väljer att tala om för oss när vi kollar det).. Vi är verkligen on party mode just nu kan vi meddela.
Jaja tebax till sällskapet så är det den enda personen vi verkligen litar på som gästar oss ikväll och det är, ja just det our x-factor och våran vovve som skall hålla mig sällskap halva natten tills något roligare sker elsewhere..

There is...

There is a kind of hot boy in here..... Ja aså inte min typ av kille alls men ändå strangely hot, jag får dock erkänna att han förmodligen är Gay.. What a waist of perfectly more than nice stuff ;)..

Försök du sova då..

När din granne har party några meter från din Huvudkudde, det springer folk i trappan och din ytterdörr är 1mm tjock, du hostar värre än den värsta KOL patient du haft och en strålkastare lyser i ansiktet på dig.. Är jag grinig?? Jaaa det är jag, kan jag sova?? Neeej det kan jag inte..

Jag måste dock säga att det fortfarande finns något som kan få mig att le och det är Ozzy Osbourne.. Tänk den som kunde ha en far som honom, min far har kanske mer gemensamt med Ozzy än de flesta Svensson farsor men jävlar va rolig Ozzy är!! I Freaking LOVE..
Något jag inte älskar är iPhonens stavnings program, skriveran något den inte håller med om kan man få ord som huvudkudde att bli hibiskusar eller annat likvärdigt ord.. Wtf?!

Nä om man skulle försöka sova lite kanske, fast med min tur blir jag säkert väckt av konstiga samtal mitt i natten eller skumma människor som ringer på fel dörr (inte för att min ringklocka funkar längre).. Ohh va positiv jag är INTE!!!

God natt, finns säkert någon som har det...

Wtf

Ja wtf!! Seriöst nu blir jag riktigt riktigt jävla trött på vissa individer, på allvar va sysslar ni/du med? Nä censur censur censur!!!!!!!!!!!!

Drömmar

Jag har alltid drömt sjuka drömmar men nattens tog nog fan priset.. Jag har definitivt kollat förmycket på Sagan om Ringen, jag kommer inte ihåg hela drömmen men dom delar jag kommer ihåg var riktigt weird.. Krig, Hugo Boss kostymer, Alver, Båtar, Sex, One very HOT guy, Nöjesparker, Kineser och diverse sjuka saker..

Som tur är drömmer jag sällan eller aldrig mardrömmar, jag har dock en som återkommer och har gjort i typ 10 år nu. Jag tänker inte säga vad det är för det är ingen klassisk mardröm utan mer en personlig sådan, men jag vaknar och så e hela ansiktet fullt av tårar. Jag fattar inte riktigt hur man kan gråta utan att vakna men det kan man tydligen man kan tom misshandla någon (tror dock det var i ett halv vaket tillstånd, för jag slog personen jag var förbannad på i drömmen).

Andra sjuka saker jag gör i sömnen är tänder å släcker lampor, rakar benen, hånglar, sparkar ner folk ur sängen, snor täcken, gapar, konverserar & snarkar.. Det e faktiskt lite jobbigt ibland för jag vet inte vad jag sagt i sömnen för man kan fråga mig saker och jag svarar på frågan, det hela brukar tydligen sluta med att jag säger "du fattar ju för fan ingenting ändå" suckar och vänder mig om..

Ni fattar ju att jag inte är som jag skall..

Bloggutseende

Jag kan inte bestämma mig för hur bloggen skall se ut, men jag tror jag kör på nuvarande inställningar (ser ni de gammla klicka bara på uppdatera, den gammla kan finnas kvar i minnet).. Jag tar dock inte emot kritik enbart beröm...

Poeple sell some weird stuff

Man kan tamefan hitta ALLT på blocket, min fråga är vem fan köper all skit?? Nu kan du tex köpa följande saker för en billig peng:

Uppstoppad Kattuggla för 400:-
En DVD om Sjöfågeljakt för 249:-
En Pärlhöna för 60:-
Gay-friendly roomate 4000:-/månad
Spinnrock för 300:-
Diverse utrustning för 20:-
Emaljerad plåtskylt för 3500:-


Jag har...

För mycket & inga kläder på en å samma gång. Hur FAN e det möjligt?? Seriöst, det ligger just nu ett 10 cm lager med kläder på min säng som jag i princip ALDRIG ser eller har plats för, men ändå vill jag ha mer & ännu mer... Jag är verkligen en kläd-junkie, jag vill inte ens tänka på hur stor min garderob skulle behöva vara om jag var rik. Jag har tex 9 st bikinis men inget sparkonto.. Nä ush jag blir faktiskt lite trött på mig själv ibland, men så är jag den jag är också och jag lär väl knappast förändra mig efter snart 27 år..

Jag behöver ett ekonomiskt sinne och lite struktur, det är nämligen inte för inte jag har en blogg som heter Chaos Queen. Jag lever i ett konstant kaos speciellt på insidan, jag tänker nog i lite andra banor än andra och inte altid på ett bra sätt..

Jag vill ha

Nya kläder och nya skor och nya väskor.. MEN krogrundor och 600 kr till läkaren å apoteket har brännt hål i min plånbok redan nu.. Gaah va korkad jag ÄR..

Jag får panik, när skall jag hitta en sugar daddy egentligen?? Vem anmäler sig som frivillig? Helst snygg, vältränad, rolig, charmig, konstig, intelligent & enormt bra i sängen..

Update

Så då har man vart hos läkaren då och som vanligt när det gäller moi har jag en Öli, bra diagnos där doktorn.. Jag fick iaf lite antibiotika acetylcystein och hostmedicin.. Det senare kan fan behövas för jag har snart hostat lungorna ur mig.. Det enda negativa med hostmedicin är att man mår så jävla illa och så smakar det bläää, dock inte värre än acetylcysteinen (jag fattar att våra par vägrar dricka skiten).

Nu är jag iaf strax hemma och det e nog lika så bäst för det börjar bli woosy i huvudet, en lite luddig känsla av friskhet kan man säga :).. I like it.. Mindre nice är det faktum att jag fortfarande inte städat sedan våran förfest :(, hela min säng e full med crap som the dream team lyckades välta ner, och min gardinstång är böjd på mitten så det ser ut som väärldens kvart hemma hos mig nu.. Men kul hade vi det finns det tydligen bevis på också :/...

Just nu:

Sitter jag hos läkaren och har ap tråkigt, alla tittar på mig som om jag har SARS eller nåt när jag hostar. Jamen hallå eller ni är hos läkarn tror ni att här bara sitter friska och krya individer..

En sak jag alltid undrat är varför det tar människor så jävla lång tid inne hos läkaren, jag går in säger det jag skall så e jag klar och det hela tar kanske 2 min.. Jag blir tokig på människor som är där inne 20 min....

Om man vore lite yngre...

Hade jag flyttat till San Clemente och lagt in världens move på Ryan Sheckler, han är så jävla fucking hot.. Han är faktiskt inte så jävla ung 89:a funkar väl?? =p.. Shit the same het som FAN e han iaf..


Ohhhh Yeah


Ödet!!!!!!

Jag saknar min gammla blogg hon var mycket roligare, jag vill inte vara en sådan som byter blogg lika ofta som jag byter strumpor lixom.. Ok nu är det upp till er min goda vänner att avgöra ödet av min online karriär..

Så vill ni ha kvar denna bloggen med lösen skriver ni bara lösen i kommentar

Vill ni ha kvar denna bloggen utan lösen skriver FRI i kommentarsfältet..

Kom ihåg om ni inte röstar vinner jag å kanske slutar blogga helt you never know.

pöss på er.

Sooooova

Om det är något jag behöver just nu är det att få sova, jag har fan inte sovit en ordentlig natt på fem dagar. Jag hostar som en gammal KOLare och så är hela bihållorna fyllda med vad som verkar vara rött cement för det är iaf detsom kommer ut..

Nu tror jag inte att ni som läser detta är så äckelmagade eftersom 90% har någon form av vårdrelation i sitt yrke, och det är heltenkelt så vi pratar. Ni skulle höra våra AW's där snackas det en hel del icke socialt accepterade ämnen..

Ämnen man EJ bör diskutera på vanliga fester:

• Dåliga Tänder brukar vara en moodkiller, men vårdpersonal kan fortsätta äta oavsett..
• Sår och dess diverse utseende är inget jag har problem med men de allra flesta spyr..

Nänu skall jag vara snäll jag menade bara på att vi blir en annan sorts person efter att ha jobbat o vården och det är inte alltid av ondo. Jag vet madeiran situation där det behövs utbildad personal utan för sjukhusen. Vi är dom som ger mun mot mun på en okänd person eller faktiskt gör det ni påstår att ni ALDRIG skulle göra.. Till de människor som Inte tänker efter gå å lägger helst nuuu...

Get down with the sickness

Den låten är verkligen sjukt grym..
Ja nej inlägget kommer inte handla om låten men jag lyssnar på den just nu och var tvungen att nämna den.. Inlägget kommer handla om var alla snygga killar tagit vägen?? För några veckor sedan var de överallt men nu ser jag inte en enda, jag tror jag talar för alla mina vapendragare när jag säger för i helvete bli snyggare eller gå ut oftare....

Öken

Jag det e lite öken vandring just nu och det finns INGET som gör mig galnare än att inte få ha sex... Gaaah ibland SUGER det å va singel, när man hade pojkvän var det bara att säga ställ upp å gör det nu så löste det sig lixom nu e det ett jävla hassel... Kanske borde bli nunna har hört att vi har typ 13 st eller nåt..


Fuck

Så i helvete va jag e sjuk.. Jag har nog inte vart såhär dålig sedan hmm ja never tror jag och ändå jobbar jag, varför tror jag alla redan vet men vi kan ju säga ekonomiska skäl då så blir alla nöjda =).. Denna helgen har vart sjuukt tråkig faktiskt bara jobba och inte kul alls =/. Men å andra sidan hade jag kul för en hel generation i Torsdags =p ooops det e ju aldrig meningen att dricka mer än en 100kg skogshugare men det händer varje gång..

Idag väntar ännu mera jobb =( blääää å blääää igen.. Jag blev lite trött på jobbet igår och jag tror jag vet vad Tina pratar om.. Men nu lämnar vi det ämnet illa kvickt..

Jag är en attention whore!!

Ja jag vill att folk skall läsa min blogg och det var när jag stig i valet mellan en anonym blogg med 10 läsare eller en med 300 läsare som jag insåg att jag är en attention whore... Så nu tas mitt löseord bort så snoka på för jag har oxå insett att jag bryr mig verkligen inte om mitt varumärke... Shooooo mannan

Jag lägger ner

Projekt 1 och fokuserar på något nytt kanske projekt 2!!!

Jag lägger ner

Projekt 1 och fokuserar på något nytt kanske projekt 2!!!

Gårdagen var SJUKT kul

Ja jag hade verkligen as roligt igår.. Och Tina å Jessica är verkligen riktigt jävla roliga, dock brukar det bli liite för mycket av det goda när jag å Tina partar ihop och så även denna gång =). Men kul hade vi och här är bevisen..

Vi var hemma hos mig och förfesta och drog sedan till club 112 och träffade som vanligt halva vaktstyrkan där och i sann 352 anda dansade vi skiten ur dem =), ja JAG dansade och det e fan inte varje dag dock rätt ofta nuförtiden..
Fan Tina vi måste verkligen fixa till en ny fest snart kanske nästa 112 =P ohh yeah...


RSS 2.0